Je dagelijkse groente en fruit voor de laagste prijs

Groente en fruit van Dirk zijn zo lekker dat je ze elke dag wilt eten en zo voordelig dat je ze elke dag kunt kopen! Bij Dirk hebben we namelijk altijd de laagste prijzen voor de lekkerste groente en fruit. Zo kan iedereen bij Dirk elke dag kiezen voor gezond!

Voordeligste in groente en fruit

In 2021 heeft Dirk heel veel weken bewezen de goedkoopste te zijn in groente en fruit, en in 2022 blijven we ook gewoon de goedkoopste! De gehele maand januari is Dirk de goedkoopste in groente en fruit.

 

Groente en fruit van Dirk zijn zo lekker dat je ze elke dag wilt eten en zo voordelig dat je ze elke dag kunt kopen! Bij Dirk hebben we namelijk altijd de laagste prijzen voor de lekkerste groente en fruit. Zo kan iedereen bij Dirk elke dag kiezen voor gezond! Week in week uit!

 

Voordeligste groente en fruit Mandje
Afspelen

Welke mandarijn komt van Dirk?

We laten een aantal klanten een mandarijn van Dirk proeven en van een andere supermarkt zonder dat ze weten welke mandarijn van welke supermarkt komt. Kunnen zij raden welke mandarijn van welke supermarkt komt?

Recepten met fruit

Maak een van deze drie recepten met fruit of bekijk onze andere recepten met fruit. 

Fruitsalade met basilicumroom
Gemiddeld 15 min. Brunch
Watermeloensalade met bramen en feta
Eenvoudig 15 min. Lunch
Ontbijt bowl
Eenvoudig 10 min. Ontbijt
Recepten met groente

Maak een van deze drie recepten met groente of bekijk onze andere recepten met groente. 

Klassieke boerenkoolstamppot met rookworst
Gemiddeld 40 min. Hoofdgerecht
Geroosterde wortelsalade
Gemiddeld 30 min. Bijgerecht
Gegrilde groenten met paprikasaus
Eenvoudig 40 min. Bijgerecht

Groente en fruit voor snackprijzen!

De afgelopen jaren is ongezond eten alleen maar goedkoper geworden en gezond eten alleen maar duurder. Hierdoor is kiezen voor gezond soms helemaal geen keuze. Dat moet echt anders vinden we bij Dirk. Daarom hebben we elke dag de lekkerste groente en fruit, maar dan wel voor snackprijzen. Iedereen gezond!

Afspelen
Afbeelding versgarantie

Onze versgaranties

100% vers: onze groente & fruitspecialist doet minimaal 3x per dag een controle op de kwaliteit van al ons groente en fruit. Vind je een product dat niet voldoet aan de kwaliteit? Dan krijg je het product van ons gratis.

 

Niet goed, geld terug: voldoet het product niet aan de kwaliteitseisen? Meld het, en je krijgt een nieuw versproduct gratis mee. Ook als je er thuis achter bent gekomen.

 

Bekijk al onze versgaranties en vershoud tips hier.

Biologisch groente en fruit

Dirk maakt zich sterk voor méér duurzame en biologische voeding. Daarom komen er steeds meer biologische producten in de schappen. Biologisch betekent: zo natuurlijk mogelijk tot stand gekomen, met zo min mogelijk kunstgrepen. Biologische producten worden steeds belangrijker voor onze samenleving. Daarom probeert Dirk zoveel mogelijk betaalbare biologische producten aan te bieden. Bekijk hieronder biologisch groente en fruit voor de laagste prijzen. 

 

Meer biologisch? Laat je inspireren door ons biologische assortiment.

Biologisch afbeelding