Meer
Dirk

De Smaakstrijd! De stembus is gesloten.

Melkunie en Dirk hebben samengewerkt in 'De Smaakstrijd', waarin we op zoek gingen naar de allerlekkerste nieuwe vla smaak. Hartelijk dank aan iedereen die heeft gestemd en ons geholpen heeft te beslissen welke smaak binnenkort exclusief aan ons assortiment wordt toegevoegd. De strijd was fel, maar de keuze is gemaakt. Over een paar dagen maken wij de winnende vla + de winnaars van de winactie bekend.

Melkunie vla bij Dirk

In de tussentijd kun je uiteraard al genieten van alle Melkunie vla’s die nu in de winkel liggen. Heerlijke vla, voor een lage prijs bij Dirk:

Melkunie op de duurzame tour

Melkunie is dol op witte melk en gele, bruine en roze vla. Mits ze groener geproduceerd worden natuurlijk. Daarom helpen ze boeren bijvoorbeeld met metingen en advies om hun
broeikasgasuitstoot te verminderen. Worden de pakken in de fabriek in Nijkerk exclusief dop gemaakt op basis van hernieuwbare materialen. En plant Melkunie de komende tijd 40.000 bomen en struiken op en rond Nederlandse boerderijen. Zo kun jij met plezier blijven genieten. Weten wat Melkunie nog meer doet? Klik hier.

Melkunie, zuivel vol verrassing

Melkunie zet zich dagelijks in om de lekkerste zuivel te maken. Dat doen ze al sinds 1872. En nog steeds zijn ze dat vrolijke merk met een flinke dosis Hollandse nuchterheid. Je kent ze van de melk, karnemelk, Milk&Fruit, yoghurt, vla, milkshakes én pap. Ze verrassen keer op keer met lekkere zuivelproducten. En voegen dat extra beetje plezier toe.