Nieuw en exclusief bij Dirk: Perzik Cake vla van Melkunie

De keuze is reuze in het Melkunie vla-schap van Dirk. Genoeg om iedereen van het gezin te laten genieten van dit toetje. Het assortiment wordt nóg uitgebreider! Vanaf nu haal je exclusief bij Dirk Melkunie Perzik Cake vla. Dat is een heerlijke vla zoals je van Melkunie gewend bent, met de lage prijs van Dirk.

banner

Wat maakt Perzik Cake vla speciaal?

Perzik Cake vla is het ideale toetje! Dit kun je verwachten van de nieuwe vla:

 

  • Lekker zacht van smaak, zoals je gewend bent van Melkunie.
  • Met echte stukjes perzik en cake voor een verrassende bite.
  • Genoeg om met het hele gezin van te kunnen genieten.
  • Perzik cake vla is exclusief verkrijgbaar bij Dirk in 1 liter pak.
  • Voor een lage prijs, zoals je gewend bent van Dirk.

 

Bekijk de Perzik Cake vla hier.

Wat vinden klanten van onze Perzik Cake vla?

Een aantal van onze klanten heeft al de kans gehad om de nieuwe Perzik Cake vla van Melkunie in onze winkels te proeven. En wat is hun mening? Ze vinden het in één woord lekker! Ontdek zelf hoe lekker het is door de video te bekijken, waarin we reacties van klanten verzamelen en meer vertellen over het verhaal achter deze heerlijke nieuwe vla in ons assortiment.

 

Bekijk de video.

Youtube Player
recept banner

Receptidee met Perzik Cake vla

Snijd eens een plakje cake in blokjes, doe die in een glaasje, voeg een laagje Melkunie Perzik Cake vla toe en versier met wat fruit.

 

Een toef Melkunie slagroom erop en je bent klaar.

 

Daar houd je wel wat ruimte voor over, toch?

Melkunie vla bij Dirk

In het zuivelschap van Dirk vind je een uitgebreid assortiment overheerlijke vla van Melkunie, en dat alles voor de laagste prijs van Nederland. Bekijk hieronder onze voordelige pakken en profiteer:

Melkunie op de duurzame tour

Melkunie zet zich vol in voor duurzamere zuivelproductie, met ondersteuning aan boeren voor het verminderen van broeikasgasuitstoot en het gebruik van hernieuwbare materialen in de fabriek in Nijkerk. Daarnaast draagt het bedrijf bij aan vergroening met de aanplant van 40.000 bomen en struiken op en rond Nederlandse boerderijen. Zo kan iedereen blijven genieten van Melkunie's heerlijke witte melk en gekleurde vla, met een gerust hart over de toekomst. Meer weten? Bezoek www.melkunie.nl/verduurzamen.

Melkunie, een vrolijk merk

Melkunie is een gerenommeerd merk in de zuivelindustrie, bekend om haar heerlijke assortiment dat reikt van melk, karnemelk, Milk&Fruit, yoghurt, en vla, tot milkshakes en pap. Sinds de oprichting in 1872 heeft Melkunie haar reputatie hooggehouden als een vrolijk en typisch Hollands merk, gekenmerkt door een flinke dosis nuchterheid. Melkunie weet haar consumenten keer op keer te verrassen met smaakvolle zuivelproducten, waarbij altijd dat extra beetje plezier wordt toegevoegd.