Meer
Basisboodschappen

Bij Dirk vind je al je dagelijkse boodschappen voor de laagste prijzen. Van het onbijt tot de lunch en van het diner tot alle tussendoortjes. Producten die je dagelijks nodig hebt zijn bijvoorbeeld melk, kaas, groente en koffie. Deze basisboodschappen zijn bij Dirk altijd laag geprijsd, zo kun jij dagelijks voordelig bij ons winkelen! Bekijk op deze pagina de meest populaire basisboodschappen bij Dirk.

Dagelijkse groente

Bij Dirk vind je dagelijks de lekkerste groente voor de laagste prijzen! Zo kan iedereen bij Dirk altijd kiezen voor gezond. Bekijk hieronder de tien meest populaire groente bij Dirk. Wil je meer weten over onze groente? Klik hier!

Dagelijks fruit

Vers en voordelig fruit vind je natuurlijk bij Dirk! Dagelijks liggen de schappen vol met het lekkerste fruit. Bekijk hieronder het meest populaire fruit bij Dirk. Wil je meer weten over ons fruit? Klik hier!

Consumentenbond bewijst: Dirk is de goedkoopste!

Alle supermarkten roepen dat ze de voordeligste zijn. Maar er kan er maar één écht de goedkoopste zijn: En dat is Dirk! Het onderzoek van de Consumentenbond bewijst wederom dat Dirk voor basisboodschappen maar liefst 11% goedkoper is dan gemiddeld.

Door scherp op onze eigen kosten te letten en keuzes te maken, houden wij boodschappen voor iedereen betaalbaar.

 

Lees hier meer over het onderzoek van de Consumentenbond.

Door het afspelen van YouTube of TikTok video's,
sta je het plaatsen van cookies door sociale medianetwerken toe
Dagelijks brood

Het meest vers gebakken brood koop je bij Dirk! Haal in onze winkels de lekkerste broden en bolletjes voor de laagste prijzen. Bak je liever zelf broodjes af? Bij Dirk haal je dagelijks ook je favoriete afbakbroodjes. Bekijk hieronder het meest populaire brood. Wil je meer brood bekijken? Klik dan hier.

Dagelijkse zuivel

In Nederland zijn we gek op zuivel, en daarom zijn we er bij Dirk ook gek op! Dagelijks hebben wij de meest verse zuivelproducten in de schappen staan. Veel zuivelproducten hebben ook het PlanetProof of het Weidemelk keurmerk. Bekijk hieronder de meest populaire zuivelproducten bij Dirk.

Dagelijks vlees

Bij Dirk vind je dagelijks de voordeligste vlees- en visproducten! Veel vlees van 1 de Beste heeft het Beter Leven keurmerk. Verschillende visproducten hebben het ASC of MSC keurmerk. Bekijk hieronder de meest populaire vlees- en visproducten bij Dirk.

1 de beste afbeelding

Het huismerk van Dirk

1 de Beste, het huismerk van Dirk, is al jaren de goedkoopste op de markt. Met producten van de beste kwaliteit, maar dan voor een Dirk prijs. Zo kun je genieten van het beste dat Dirk te bieden heeft, voor een prijs waarvoor je het dagelijks in huis kunt halen. Want bij Dirk gaat het elke dag om lage prijzen én om lekker eten. In elke productcategorie vind je 1 de Beste producten.

 

Lees hier meer over 1 de Beste

Dagelijkse producten voor in huis

Bepaalde producten heb je gewoon dagelijks nodig in huis. Denk hierbij aan toiletpapier, vuilniszakken en afwasmiddel. Bij Dirk vind je alle dagelijkse huishoudproducten. Bekijk hieronder de meest populaire huishoudproducten.

Dagelijkse koffie & thee

Koffie en thee zijn de meest gedronken drankjes in Nederland. Dagelijks vind je bij Dirk al jouw favoriete koffie- en theesoorten. Zo kan jij genieten van een lekker kopje koffie of thee. Bekijk hieronder de meest populaire koffie en thee.

Bespaarmaatregelen Alle bespaarmaatregelen