Oploskoffie

Eén van de koffiesoorten die bij Dirk in de schappen ligt, is oploskoffie. Deze variant is het gemakkelijkst om te maken, zonder koffiezetapparaat. Zo voeg je alleen water toe en moet je even goed roeren. En voilà! Oploskoffie is er in allerlei smaken, van espresso tot cappuccino en van Wiener melange tot decafé. Op deze pagina lees je meer informatie over oploskoffie en vind je ons assortiment.

Wat is oploskoffie?

Oploskoffie is een soort koffiepoeder of koffiekorreltjes waar je heet water aan toevoegd. Zo zet je in een handomdraai een kopje koffie, zonder koffiemachine. Handig voor onderweg of als je af en toe een koffie drinkt. 

 

Bekijk hier het complete oploskoffie assortiment.

Foto oploskoffie

Oploskoffie in het assortiment van Dirk

Ben je op zoek naar oploskoffie voor thuis? Dan vind je bij Dirk een voordelig assortiment aan oploskoffie. Drink je graag zwarte koffie, cappuccino of met een zoet smaakje? Je vindt het hier! Ben je benieuwd of de oploskoffie in de aanbieding is? Houd dan de aanbiedingenpagina goed in de gaten.

Recepten met oploskoffie

Je maakt niet alleen een zwarte koffie, cappuccino of karamel latte met oploskoffie, maar je gebruikt oploskoffie ook voor andere recepten. Zo gebruik je het als ingrediënt voor een cake, likeur of voor een simpele ijskoffie. Bij Dirk haal je ook nog eens al je ingrediënten voor de laagste prijs. 

Bekijk meer koffie

Wil je nog meer koffies bekijken van Dirk? Kies dan voor een verfrissende ijskoffie of voor filterkoffie.