Koffie cups

Deze koffiesoort is er in alle soorten en smaken. Zo zet je met een koffie cup een espresso of lungo uit je Nespresso apparaat of uit je L'OR koffiemachine. Met een Dolce Gusto zet je ook andere warme dranken. Op deze pagina lees je meer over koffiecups, het voordelige assortiment van Dirk en recepten met capsules.

Wat zijn koffie cups?

Koffiecups zijn gemaakt van plastic of aluminium. Hierin zit gemalen koffie. De capsules zijn luchtdicht afgesloten. Zo behouden de koffie cups zijn versheid. Bij Dirk verkopen we cups voor in je Dolce Gusto of voor in je Nespresso machine. 

 

  • Dolce Gusto cups zijn er in verschillende varianten, van zwarte koffie, cappuccino tot chocolademelk. Het makkelijke aan deze cups is dat je geen melkopschuimer nodig hebt. Zo zitten er in de cups melkpoeder waardoor je gemakkelijk een melkspecialiteit zet.
  • Bij Nespresso, L'OR cups en ons eigen huismerk 1 de Beste zie je in één oogopslag welke sterkte ze hebben. Handig, want zo kies je altijd een koffie cup naar je favoriete smaak. Wil je ook cappuccino's zetten? Dan heb je daar bij deze machines wel een melkopschuimer voor nodig. Dan gebruik je verse melk.

 

Bekijk hier het complete koffie cups assortiment.

Foto koffie cups

Koffie cups in het assortiment van Dirk

Ben je op zoek naar cups voor in je koffiemachine? Bekijk ons voordelige assortiment van koffie cups. Zo vind je verschillende capsules voor in je Nespresso apparaat, L'OR koffiemachine of Dolce gusto apparaat. Probeer ook onze voordelige koffie cups van 1 de Beste. Lekkere capsules hoeven zeker niet duur te zijn. 

Recepten met koffie cups

Als je een koffiezetapparaat met cups hebt, wil je niet te veel werk kwijt aan koffiezetten. Het is wel leuk én lekker om af en toe te varieren met de koffie cups. Hieronder vind je bijvoorbeeld hoe je heel gemakkelijk een Espresso Martini maakt. Haal al je ingrediënten in huis voor een Dirk-prijs.

Bekijk meer koffie

Wil je meer koffie bekijken van Dirk? Neem dan een kijkje in ons assortiment van koffiebonen of koffiepads.