Ijskoffie

Bij Dirk vind je verschillende ijskoffies in het koelschap. Maar er zijn nog verschillende manier hoe je zelf een ijskoffie maakt. Op deze pagina leggen we je uit wat ijskoffie is, hoe je dit maakt en welke soorten wij in ons assortiment hebben. En dat voor de laagste prijs.

Wat is ijskoffie?

De ijskoffie in het assortiment van Dirk zijn veelal meldranken met oploskoffie erin verwerkt. Zo bestaat deze gekoelde drank voor het grootste deel uit melk en een klein deel uit koffie. Er zijn verschillende smaken waaruit je kiest, zo maakt de karamel de koffie extra zoet.

 

Bekijk hier het complete ijskoffie assortiment.

 

Tip! Wil je zelf ijskoffie maken? Dat kan natuurlijk ook. Wat heb je hiervoor nodig? Koffie uit jouw apparaat, ijsblokjes en melk. Laat de koffie afkoelen en giet dit over de ijsblokjes. Scheutje melk erover en voilà.

Ijskoffie in het assortiment van Dirk

Ben je op zoek naar een verfrissende drank? Dan vind je hier een ruimte keuze aan ijskoffies. Bekijk het voordelige assortiment van Dirk hier. Zo vind je hier van de Starbucks Frappuccino Caramel tot de Melkkan ijskoffie cappuccino. Zet ze alvast op je boodschappenlijst zodat je het niet vergeet. 

Ijskoffie recepten

Je koopt ijskoffie gemakkelijk én voordelig bij ons in de winkel. Maar je kan ook zelf aan de slag. Hieronder hebben wij 3 recepten voor jou op een rijtje gezet waarmee je heerlijke recepten maakt. 

Bekijk meer koffie

Hieronder vind je andere koffies van Dirk. Ga ook eens voor koffiebonen of oploskoffie.