Banner Dirk houdt 2022 betaalbaar

Dirk houdt 2022 betaalbaar!

Als er ooit een moment was om voor Dirk te kiezen, dan is het wel nu! Want besparen op vaste lasten wordt in 2022 steeds lastiger. Op gas en licht, op benzine, op verzekeringen. Maar boodschappen zijn ook vaste lasten. En wie kiest voor Dirk bespaart honderden euro’s per jaar. En dat zonder in te leveren!

Dagelijkse boodschappen blijvend goedkoop!

Méér dan 100 dagelijkse boodschappen blijvend goedkoop! Dirk doet er álles aan om jouw boodschappen betaalbaar te houden. Dat vinden we heel belangrijk, helemaal nu alles om ons heen steeds duurder wordt. Daarom beloven we meer dan 100 dagelijkse boodschappen de rest van het jaar blijvend goedkoop te houden. En deze dus niet in prijs te verhogen.

 

Bekijk hier blijvend goedkoop producten.

Youtube Player
Besparen banner

Honderden producten in prijs verlaagd

We beloofden al géén prijsverhogingen door te voeren op meer dan honderd dagelijkse boodschappen voor de rest van het jaar, ongeacht de inflatie.

 

Bij Dirk zitten we echter niet stil en blijven we continu op zoek naar mogelijkheden om onze prijzen zo laag mogelijk te houden. Met als uitkomst dat we nu ook nog eens honderden producten in prijs verlagen! Op Dirk kun je rekenen.

Kies voor Dirk, dat scheelt!

Als er ooit een moment was om voor Dirk te kiezen, dan is het nu! Want bij Dirk zijn je dagelijkse boodschappen tot ruim 18% goedkoper dan bij andere supermarkten. Dat scheelt je tientallen euro’s per maand en honderden euro’s per jaar. Wie kiest voor Dirk houdt 2022 betaalbaar! Op Dirk kun je rekenen!

 

Meting gedaan op 12 augustus 2022.

besparen bonnetjes

Honderden euro's besparen

Kies voor Dirk en bespaar honderden euro's per jaar. Want of het nou gaat om A-merken, ons kwalitatieve huismerk of de lekkerste groente en fruit, bij Dirk betaal je er ook in 2022 elke dag de laagste prijzen voor! Daarom heeft Dirk ook de volgende standaarden:

 

  • Een volledig assortiment voor de laagste prijzen.
  • Het hele jaar door de beste acties van Nederland.
  • Geen klantenkaart nodig. Alle klanten bij Dirk zijn premium voor €0,-.
Bulletpoints
Flesjes

Per stuk de voordeligste!

Bij Dirk hoef je niet méér te kopen om minder te betalen. Of je er nu 1 of 5 van koopt, je betaalt altijd de laagste prijs van Nederland!

 

Drie halen, twee betalen! Vijf halen, drie betalen! Veel supermarkten verleiden je zo met voordeel als je ergens meer van aanschaft. Bij Dirk doen we daar niet meer aan mee. Want Dirk is per stuk gewoon de voordeligste van Nederland. Daarom krijg je bij Dirk altijd maximaal voordeel. Of je er nu ergens één of vijf stuks van nodig heeft. Wel zo makkelijk, wel zo voordelig.

Kun je echt honderden euro's per jaar besparen!?

Kun je echt honderden euro's per jaar besparen? Dat vroegen we aan tramreizigers die zojuist uit de heuse Dirk van den Broek tram stapten. Bekijk de video.

 

Wil je meer lezen over de Dirk Tram? Klik dan hier.

Youtube Player