Ga naar de hoofdinhoud
Dirk houdt 2022 betaalbaar!

Als er ooit een moment was om voor Dirk te kiezen, dan is het wel nu! Want besparen op vaste lasten wordt in 2022 steeds lastiger. Op gas en licht, op benzine, op verzekeringen. Maar boodschappen zijn ook vaste lasten. En wie kiest voor Dirk bespaart honderden euro’s per jaar. En dat zonder in te leveren!

A-merken zijn het goedkoopst bij Dirk
Afspelen
Afspelen

Kies voor Dirk, dat scheelt!

Als er ooit een moment was om voor Dirk te kiezen, dan is het nu! Want bij Dirk zijn je dagelijkse boodschappen tot ruim 26% goedkoper dan bij andere supermarkten. Dat scheelt je tientallen euro’s per maand en honderden euro’s per jaar. Wie kiest voor Dirk houdt 2022 betaalbaar! Op Dirk kun je rekenen!

besparen 26%
consumentenbond

De goedkoopste met A-merken!

Dirk is de goedkoopste supermarkt in A-merken, en dat is bewezen door de Consumentenbond! In april verrichtte de Consumentenbond prijsmetingen bij 12 landelijke supermarkten. Hieruit bleek dat de A-merken bij Dirk de laagste prijzen hebben. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat A-merken bij Dirk gemiddeld 7% goedkoper zijn dan bij andere supermarkten. Haal je A-merken bij Dirk en hou 2022 betaalbaar!

 

Bekijk hier A-merk aanbiedingen.

Honderden euro's besparen

Kies voor Dirk en bespaar honderden euro's per jaar. Want of het nou gaat om A-merken, ons kwalitatieve huismerk of de lekkerste groente en fruit, bij Dirk betaal je er ook in 2022 elke dag de laagste prijzen voor! Daarom heeft Dirk ook de volgende standaarden:

 

  • Een volledig assortiment voor de laagste prijzen.
  • Het hele jaar door de beste acties van Nederland.
  • Geen klantenkaart nodig. Alle klanten bij Dirk zijn premium voor €0,-.
Bulletpoints
Flesjes

Per stuk de voordeligste!

Bij Dirk hoef je niet méér te kopen om minder te betalen. Of je er nu 1 of 5 van koopt, je betaalt altijd de laagste prijs van Nederland!

 

Drie halen, twee betalen! Vijf halen, drie betalen! Veel supermarkten verleiden je zo met voordeel als je ergens meer van aanschaft. Bij Dirk doen we daar niet meer aan mee. Want Dirk is per stuk gewoon de voordeligste van Nederland. Daarom krijg je bij Dirk altijd maximaal voordeel. Of je er nu ergens één of vijf stuks van nodig heeft. Wel zo makkelijk, wel zo voordelig.

Kun je echt honderden euro's per jaar besparen!?

Kun je echt honderden euro's per jaar besparen? Dat vroegen we aan tramreizigers die zojuist uit de heuse Dirk van den Broek tram stapten. Bekijk de video.

 

Wil je meer lezen over de Dirk Tram? Klik dan hier.

Afspelen