Een nieuwe plek voor Dirk Zoetermeer

Alphen aan den Rijn, 15 februari 2022

 

Vernieuwd, vergroot en vol gemak. Zo kun je de nieuwe Dirk op het Schepenenveld in Zoetermeer het beste omschrijven. Slechts een paar honderd meter verder dan de oude locatie, maar een wereld van verschil. In de nieuwe supermarkt is er meer ruimte voor verse producten, een groter assortiment aan kanskoopjes en kunnen klanten afrekenen via Scan & Go. Maar dat alles nog steeds voor de scherpste prijzen van Nederland.

 

Vanochtend opende supermarktmanager Jurgen Pleune de nieuwe Dirk trots: “Wat is het mooi geworden, he! Deze winkel is ongeveer 1,5 keer zo groot als de oude locatie en dat voelt meteen ruim. Bijzonder is dat je hier binnenkomt op het kanskoopjesplein in plaats van op de groente- en fruitafdeling. Hier vind je elke week de leukste en handigste hebbedingetjes. Daarna loop je door naar de diverse versafdelingen om te eindigen op ons kassaplein. Hier kun je op 3 manieren afrekenen: vertrouwd bij één van onze collega’s aan de kassa, zelf scannen en betalen met Scan & Go of tijdens het winkelen al scannen met een terminal. Kom vooral ervaren wat je zelf het prettigste vindt!”

 

Gratis Dirk canvas tas


In de openingsweek ontvangen betalende klanten een gratis Dirk canvas tas. Ook zijn er diverse openingsstunts om de feestelijke opening van de nieuwe winkel te vieren. De supermarkt is zeven dagen per week open en parkeren kan gratis. Bekijk de winkelpagina hier.

 

Meer Dirk-locaties in Nederland

 

Dirk investeert het komende jaar niet alleen fors in zijn bestaande winkels, maar ook in nieuwe locaties. Volgende maand verwelkomt de supermarktketen twee nieuwe vestigingen in Utrecht en Zevenbergen. En in mei volgen er nog twee nieuwe locaties in Rotterdam aan de Binnenrotte en de Nieuwe Binnenweg. De komende jaren zal Dirk uitbreiden met meerdere nieuwe locaties.