Boodschappen

Gerber Vruchtensap peer banaan

200 ml
1. 66
U

Omschrijving

Babyvoeding, biologische vruchtensap op basis van peerpuree en banaanpuree

Ingrediënten

Ingrediënten: water, peerpuree*(40%), banaanpuree*(10%), citroensapconcentraat*, Vitamine C. *Ingrediënten afkomstig van biologische landbouw.

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden voor het bereide product (per 100 mlt)

  • Energie Kilojoules (kJ) 135
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 32
  • Vetten (g) , waarvan 0
   verzadigde vetzuren (g) 0
  • Koolhydraten (g) , waarvan 6.8
   suikers (g) 6.0
   Voedingsvezel (g) 1.8
  • Eiwitten (g) 0.3
  • Zout (g) 0

  Bereidingswijze

  Laat je kindje altijd rechtop zittend drinken en blijf erbij. Niet gebruiken indien de fles of dop beschadigd is. Alleen gebruiken indien er een duidelijke klik hoorbaar is bij het openen van de fles. Geef niet rechtstreeks vanuit de fles. Giet de benodigde hoeveelheid over in een schone drinkbeker. Kan op kamertemperatuur gegeven worden. Indien je het sapje verwarmd, roer dan eerst door en controleer de temperatuur voordat je het aan je kindje geeft.

  Afzender en adres

  Nestlé Nederland
  Postbus 134, 1180 AC Amstelveen

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.