De voordeligste supermarkt van Nederland

Dirk is de voordeligste supermarkt van Nederland en wil dat ook blijven. Dat kunnen wij alleen blijven door de laagste vaste prijzen te bieden en de scherpste aanbiedingen van Nederland te hebben. Als het om prijs vertrouwen gaat kun je dus altijd rekenen op Dirk! Zo kunnen we er voor iedereen zijn en staat Dirk midden in de maatschappij.

 

Op Dirk kun je rekenen!

Dirk is meer dan alleen de voordeligste supermarkt van Nederland. Want de voordeligste supermarkt kan ook het beste vers hebben. De voordeligste supermarkt kan ook het meest uitgebalanceerde aanbod hebben. En de voordeligste supermarkt heeft alles in huis zodat je nergens op hoeft in te leveren. A-merken, groente en fruit, een geweldig huismerk, vlees uit eigen slagerijen en brood uit eigen bakkerijen. Alles wat je van een supermarkt mag verwachten voor de laagste prijs!

 

De vier V’s

Om het beste assortiment aan te bieden voor de laagste prijzen worden bij Dirk altijd de vier V’s in gedachte gehouden: Voordelig, Vers, Volledig en Verrassend. In alle winkels van Dirk kun je op deze vier pijlers rekenen. Lees hieronder meer over de vier pijlers:

Voordelig

Dirk doet er alles aan om de voordeligste supermarkt van Nederland te zijn en te blijven, zo kan iedereen profiteren van het voordeel bij Dirk. Prijs staat centraal in alles wat we doen. En hoe lager de prijs, hoe meer voordeel voor jou! 

 

Bekijk hier heel veel voordelige aanbiedingen.

 

Vers

Er gaat niets boven vers eten! In de winkels van Dirk kun je rekenen op heel veel verse producten. Zo vind je onder andere het lekkerste groente en fruit, vlees uit eigen slagerijen en het meest vers gebakken brood. Wist je dat elk Dirk filiaal een bake-off afdeling heeft om brood te bakken? Om vers eten te garanderen hebben we ook een versgarantie bij Dirk! Is het niet vers? Dan krijg jij je geld terug.

 

Volledig

Bij Dirk kun je rekenen op een volledig assortiment. Het uitgebalanceerde assortiment van Dirk is uitgebreid en divers. Daarnaast wordt het assortiment altijd afgestemd op seizoenen en feestmomenten. Zo kan jij bij Dirk altijd terecht voor al jouw dagelijkse boodschappen. In het assortiment van Dirk vind je onder andere de beste A-merken, de meeste verse producten en het voordeligste huismerk 1 de Beste.

 

Bekijk hier het volledige assortiment van Dirk.

 

Verrassend

Dirk is verrassend door speciale folder thema’s, inhakers op actualiteiten en het assortiment. Zo heeft Dirk in de folder regelmatig spectaculaire non food acties, een speciaal assortiment tijdens de feestdagen en verrassend veel voordeel. Dirk probeert het assortiment verrassend te houden door nieuwe producten te introduceren en de prijzen aanzienlijk laag te houden.