Super Dirck 3 banner

Super Dirck3

In een groot aantal van onze Dirk-Supermarkten vind je een slijterij van Dirck3. De slijterijen heten Super Dirck3, deze slijterijen hebben een iets kleiner assortiment, maar het assortiment is net zo scherp geprijsd met ook de beste acties van Nederland. Ben je benieuwd naar de aanbiedingen? Bekijk hieronder de folder van Super Dirck3 met alle aanbiedingen:

superdirck3

Super Dirck3 slijterijen

Super Dirck3 slijterijen zijn gevestigd in de winkels van Dirk en bieden de laagste prijzen van Nederland voor sterke dranken. Het assortiment van deze slijterijen is ruim en omvat verschillende soorten drank, waaronder vodka, likeur, rum, cognac en whisky. Om toegang te krijgen tot de slijterijen, kun je op de bel drukken en een medewerker zal de deur voor je openen. Het is belangrijk om te onthouden dat in de slijterijen alleen sterke dranken verkrijgbaar zijn, terwijl bier en wijn te vinden zijn in de rest van de winkel. Als je sterke drank koopt reken je direct af in de slijterij.

Super Dirck3 assortiment

In Super Dirck3 slijterijen vind je heel veel dranken voor de voordeligste prijzen. Bekijk hieronder dranken uit het assortiment:

Dirck3

Sinds langere tijd behoort Dirck3 tot één van de grotere slijterijketens van Nederland. Alle vestigingen hebben dezelfde succesformule. Het zijn grote onderscheidende winkels met een supermarkt uitstraling waar klanten ook met een winkelwagen terecht kunnen. De formule wordt zeer kostenbewust aangestuurd, er wordt scherp ingekocht en er zijn altijd scherpe acties die voor de klant voordelig zijn. Naast de fysieke verkooppunten heeft Dirck3 de voorbije jaren een harde groei doorgemaakt in online verkoop. Klanten hebben hetzelfde prijsvoordeel en bezorging is gratis in heel Nederland. Bekijk hier de website van Dirck3.

Dirck 3 afbeelding

Alle Super Dirck3 slijterijen: A t/m L

Alle Super Dirck3 slijterijen: M t/m Z