Dirk Utrecht Vasco da Gamalaan opent zijn deuren!

Op zondag 22 mei 10:00 opent Dirk van den Broek zijn deuren in Utrecht aan de Vasco da Gamalaan 1-5. De nieuwe winkel is gelegen in het winkelcentrum Vasco da Gama in de wijk Kanaleneiland. De winkel heeft een oppervlakte van ruim 1175m2 en zal een voordelig, vers en volledig assortiment hebben. Met de nieuwe winkel in Utrecht komt de teller voor Dirk van den Broek op drie locaties in Utrecht. In totaal wordt het de 130e winkel!

Youtube Player

Dit vinden klanten van de nieuwe Dirk

De nieuwe Dirk aan de Vasco da Gamalaan in Utrecht is sinds eind mei geopend. Wij hebben aan verschillende klanten gevraagd wat zij van de nieuwe Dirk vinden. Benieuwd naar de reacties? Bekijk het in de video!

Nog een nieuwe Dirk in Utrecht!

Welkom in de nieuwe Dirk in Utrecht op de Vasco da Gamalaan! In deze Dirk vind je al je dagelijkse boodschappen voor de laagste prijzen. Supermarktmanager Jos geeft je in de video een rondleiding in het filiaal. Hij laat verschillende afdelingen in de winkel zien en laat zien waar je de beste aanbiedingen kan vinden. Kom je mee een kijkje nemen?

 

Bekijk de video

Youtube Player
Welkom bij Dirk

Maak kennis met Dirk in Utrecht

Misschien ben je al bekend met supermarktformule Dirk van den Broek, maar we laten je graag kennis maken met de formule. Dirk is met meer dan 130 supermarkten een succesvolle supermarktketen in Nederland. In de supermarkten zijn allerlei producten te vinden, van groente & vlees tot de beste A-merken. Dirk onderscheidt zich door de sterke prijs-kwaliteit verhouding. Als organisatie wordt er dan ook alles aan gedaan om producten voor de laagste prijzen van Nederland aan te bieden. Zo kan iedereen voordelig winkelen bij Dirk! Daarnaast heeft Dirk wekelijks de beste aanbiedingen van Nederland, bekijk deze acties in de weekfolder.  

Alle informatie over jouw Dirk in Utrecht

In de nieuwe Dirk in winkelcentrum Vasco da Gama in Utrecht kun jij terecht voor al je dagelijkse boodschappen. Zo is er een eigen bakkerij, versafdeling, zijn er Kanskoopjes en vind je in de winkel altijd een voordelig en volledig assortiment. In de winkel kan betaald worden bij zes zelfscankassa's, drie lijnkassa's en daarnaast kan je zelfscannen met behulp van de app. Op de winkelpagina kun je meer informatie bekijken over het nieuwe filiaal in Utrecht. Hier vind je bijvoorbeeld de openingstijden en de adresgegevens. Bekijk de winkelpagina van Utrecht Vasco da Gamalaan hier.

Meer informatie

Plattegrond van Dirk Utrecht Vasco da Gamalaan

plattegrond binnenrotte

Parkeren bij Dirk in Utrecht

Parkeren in de omgeving van het fililaal is gratis. Vanaf de parkeerplaatsen kan er gemakkelijk een bezoek aan de winkel worden gebracht.

Parkeren bij Dirk banner