Dirk Rotterdam Binnenrotte opent zijn deuren

Op zondag 8 mei 9:00 opent Dirk van den Broek zijn deuren in Rotterdam aan de Binnenrotte 77. De nieuwe winkel is gelegen in het hart van Rotterdam achter de Coolsingel, tussen het stadhuis en de Markthal. De winkel heeft een oppervlakte van ruim 735m2 en zal een uitgebreid en voordelig assortiment hebben. Met de nieuwe winkel in Rotterdam komt de teller voor Dirk van den Broek alweer op zeventien locaties in Rotterdam. In totaal wordt het de 129e winkel!

Youtube Player

NIEUW: Dirk Rotterdam, Binnenrotte!

Welkom bij Dirk Rotterdam Binnenrotte, de ideale winkel voor al je dagelijkse boodschappen. Hans van Elzelingen, supermarktmanager van Dirk Rotterdam Binnenrotte, vertelt wat hij van zijn nieuwe Dirk vindt. In de video geeft die een rondleiding door het gloednieuwe filiaal en laat hij allerlei afdelingen zien. Neem jij ook een kijkje in de nieuwe winkel?

 

Bekijk de video.

Maak kennis met Dirk in Rotterdam

Misschien ben je al bekend met supermarktformule Dirk van den Broek, maar we laten je graag kennis maken met de formule. Dirk is met meer dan 125 supermarkten een succesvolle supermarktketen in Nederland. In de supermarkten zijn allerlei producten te vinden, van groente & vlees tot de beste A-merken. Dirk onderscheidt zich door de sterke prijs-kwaliteit verhouding. Als organisatie wordt er dan ook alles aan gedaan om producten voor de laagste prijzen van Nederland aan te bieden. Zo kan iedereen voordelig winkelen bij Dirk! Daarnaast heeft Dirk wekelijks de beste aanbiedingen van Nederland, bekijk deze acties in de weekfolder.  

Welkom bij Dirk
Meer informatie

Alle informatie over jouw Dirk in Rotterdam

In de nieuwe Dirk in het centrum van Rotterdam kun jij terecht voor al je dagelijkse boodschappen. Zo is er een eigen bakkerij, versafdeling, zijn er Kanskoopjes en vind je in de winkel altijd een voordelig en volledig assortiment. In de winkel kan betaald worden bij zes zelfscankassa's, daarnaast kan je zelfscannen met behulp van de app. Op de winkelpagina kun je meer informatie bekijken over het nieuwe filiaal in Rotterdam. Hier vind je bijvoorbeeld de openingstijden en de adresgegevens. Bekijk de winkelpagina van Rotterdam Binnenrotte hier.

Dirk Rotterdam volgens de klant

In deze video vertellen klanten wat zij van Dirk vinden.

Youtube Player

Plattegrond van Dirk Rotterdam Binnenrotte:

plattegrond binnenrotte

Parkeren bij Dirk in Rotterdam

Parkeren is betaald in de omgeving van Dirk aan de Binnenrotte. Er zijn meerdere parkeergelegenheden in de buurt van de winkel. Vanuit hier kun je gemakkelijk een bezoek aan de winkel brengen.

Parkeren bij Dirk banner