Missie banner

De missie van Dirk

Alle supermarktketens bieden producten aan in hun supermarkt. Veel producten in verschillende supermarkten zijn ook hetzelfde. Toch onderscheidt Dirk zich van alle andere supermarktketens. Dit doet Dirk namelijk door producten van de beste kwaliteit aan te bieden voor de laagste prijzen van Nederland. Want bij Dirk gaat het elke dag om lage prijzen én om lekker eten. Met deze instelling blijft Dirk ook opereren op de markt. Zo kan Dirk er voor iedereen zijn en staat Dirk midden in de maatschappij.

Dirk als organisatie

Dirk is met meer dan 125 supermarkten een succesvolle supermarktketen in Nederland. In de supermarkten zijn allerlei producten te vinden, van groente & vlees tot de beste A-merken. Dirk onderscheidt zich door de sterke prijs-kwaliteit verhouding. Als organisatie wordt er dan ook alles aan gedaan om producten voor de laagste prijzen van Nederland aan te bieden. Zo kan iedereen voordelig winkelen bij Dirk! Daarnaast heeft Dirk wekelijks de beste aanbiedingen van Nederland, bekijk deze acties in de weekfolder.  

Dirk als organisatie afbeelding
Maatschappelijk verantwoord afbeelding

Maatschappelijk verantwoord

Naast lage prijzen en lekker eten staat Dirk ook voor andere dingen. Namelijk voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit zijn centrale thema’s binnen de organisatie. Als supermarktketen staan wij midden in de maatschappij en oefenen in die zin een aanzienlijke maatschappelijke invloed uit. Daarom zien wij het als een uitdaging om op een maatschappelijk verantwoorde manier te ondernemen. Transparantie over de activiteiten van ons bedrijf staan bij ons daarbij hoog in het vaandel. Met verschillende keurmerken voor producten is Dirk bewust bezig met duurzaamheid. Daarnaast is Dirk ook op andere manieren bezig met duurzaam ondernemen, lees er hier meer over.

Groente en fruit

Bij Dirk vinden we gezond eten erg belangrijk. Groente en fruit van Dirk zijn zo lekker dat je ze elke dag wilt eten en zo voordelig dat je ze elke dag kunt kopen! Bij Dirk hebben we namelijk altijd de laagste prijzen voor de lekkerste groente en fruit. Zo kan iedereen bij Dirk elke dag kiezen voor gezond! Onze boodschap luidt dan ook: Iedereen gezond. Bekijk hier onze iedereen gezond pagina.

Iedereen gezond afbeelding