Dirk sluit zich aan bij 'Samen tegen Voedselverspilling'

Bij Dirk vinden we het zonde om producten weg te gooien die nog goed zijn. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe initiatieven om voedselverspilling verder terug te dringen. Dit doen we bijvoorbeeld door prijsimpulsen, samenwerkingen met diverse partijen en pilots om tot nieuwe inzichten te komen.

 

Sinds kort heeft Dirk zich aangesloten bij de Stichting Samen tegen Voedselverspilling. Zo kunnen we van elkaar leren en ervaringen uitdelen om nog sneller stappen te zetten op het verminderen van voedselverspilling. Als start van onze samenwerking deden we mee aan de verspillingsvrije week. In deze week vroegen we de aandacht van onze klanten om zo min mogelijk eten te verspillen met allerlei handige tips en recepten.  

 

Ook een steentje bijdragen?

Wanneer alle Nederlanders thuis een week lang geen voedsel verspillen kunnen we 23 miljoen maaltijden redden. Maar hoe? Het beste is om te beginnen bij je restjes, want daar kan je heel veel mee doen. Zo bewaar je ze tot 2 dagen in de koelkast en tot 3 maanden in de vriezer. Of maak met je restjes de volgende dag een lekker lunch: verwerk groenten in een soep en vries deze dan weer in. Kijk voor meer tips en inspiratie op samentegenvoedselverspilling.nl.

Samen tegen voedselverspilling