Maak een handig boodschappenlijstje

Je kent het vast wel: je bent in de winkel aan het afrekenen en je hebt het gevoel dat je wat vergeten bent. Alleen weet je niet precies wat het is. Zodra je thuis bent denk je: "Oeps, ik ben de kruiden vergeten..."

 

Met het maken van een online boodschappenlijstje voorkom je dit soort problemen, hoe fijn is dat? Met een boodschappenlijstje plaats je alles wat je nodig hebt in je mandje en zie je direct hoeveel het kost. Zo zie je gemakkelijk of je binnen je budget blijft. Als je aanbiedingen in je mandje doet, zie je in één oogopslag hoeveel je bespaart. En hoe meer je bespaart, hoe beter, toch?

 

Hoe maak je een boodschappenlijstje?

Het maken van een boodschappenlijstje via de website of de WebApp van Dirk gaat heel gemakkelijk. In slechts een paar stappen maak jij een boodschappenlijstje, sla je hem op en deel je hem. Hieronder leggen we stap voor stap uit hoe je het beste te werk gaat. Ook geven we 4 extra tips voor het maken van een boodschappenlijstje.

 

Stap 1: Voeg producten toe aan je mandje

Via de website en De WebApp van Dirk bekijk je duizenden producten en honderden aanbiedingen. Via de zoekbalk zoek je producten en op de aanbiedingenpagina staan alle acties. Om producten toe te voegen aan je mandje klik je simpelweg op het gele vak met het plusje. Wanneer je dit doet, zie je dat het product aan je mandje wordt toegevoegd. Bij een aanbieding staat een geel vak met een pijl. Als je hier op klikt, kom je bij de producten. Hier staan weer de plusjes. Je kunt je mandje bekijken door rechtsboven op het menu te klikken. Het mandje kan gesloten worden door opnieuw op het menu te klikken.

Voeg producten toe aan je mandje

Klik op het gele plusje bij de producten en je ziet dat de producten worden toegevoegd aan je mandje. Geen zorgen, je kunt de producten ook weer uit je mandje verwijderen.

 

Stap 2: Naar de winkel

Wanneer je via de website of de WebApp producten toevoegt aan je mandje wordt dit automatisch opgeslagen, je hoeft hiervoor niet ingelogd te zijn. Wanneer je naar de winkel gaat, open je de website of de WebApp en heb je gemakkelijk jouw boodschappenlijstje bij de hand. Je kunt per categorie alle producten op een afdeling zoeken en in jouw winkelkarretje neerleggen.

 

Let op: Wanneer je de website in een andere browser opent is het lijstje niet bewaard. Na een X aantal dagen wordt jouw boodschappenlijstje verwijderd als je niet bent ingelogd. We raden je daarom aan om in te loggen met een Mijn Dirk account en je lijstje op te slaan.

 

Tip van Dirk: bewaar je boodschappenlijstjes

Je kunt boodschappenlijstjes bewaren als je bent ingelogd via de website of WebApp met een Mijn Dirk account. Als je bent ingelogd en je hebt alle producten aan je mandje toegevoegd, dan sla je deze op door op het opslaan icoon klikken, deze vind je rechtsboven. Wanneer je dit hebt gedaan, kun je jouw gemaakte boodschappenlijstje altijd terugvinden in jouw Mijn Dirk account. Handig als je bijvoorbeeld elke week dezelfde boodschappen nodig hebt. Je kunt zoveel boodschappenlijstjes maken als je wilt en je hebt ze altijd bij de hand.

 

Bekijk hier hoe je een Mijn Dirk account aanmaakt.

 

Tip van Dirk: print je boodschappenlijstje

Tegenwoordig heeft iedereen een mobiele telefoon. Maar het kan zijn dat deze stuk is, of dat je het niet fijn vindt om met je mobiel in je handen te lopen. Als oplossing kun je jouw boodschappenlijstje printen. Klik in je boodschappenlijstje rechtsboven op het icoon van de printer en je kunt je lijstje uitprinten. Zo neem je jouw boodschappenlijstje makkelijk op papier mee.

 

Bekijk hier alle producten in het assortiment van Dirk.

 

Tip van Dirk: voeg ingrediënten van een recept toe

Weet je nog niet wat je wil gaan koken? Laat je inspireren door de honderden recepten van Dirk! En weet je wat het handige is? Vanuit de recepten kun je allerlei ingrediënten toevoegen aan jouw mandje. Bij alle recepten staat er linksonder een knop met een geel plusje. Klik hier op en alle ingrediënten worden als zoektermen op jouw boodschappenlijstje geplaatst. Vervolgens kun je vanuit je boodschappenlijstje de producten gemakkelijk vinden die jij het liefst wilt gebruiken voor de dit recept.

 

Bekijk hier alle recepten.

 

Maak voordelig de lekkerste recepten

Tip van Dirk: bekijk hoeveel je bespaart

Je voegt zoveel producten als je wilt toe aan je mandje. Maar zoals je misschien wel weet, bespaar je nog meer als je kiest voor aanbiedingen. Als je aanbiedingen aan je mandje toevoegt, zie je direct ook hoeveel je bespaart. Het voordeel op de betreffende aanbieding is hetgene wat jij bespaart. Dit bedrag staat boven de totaalsom.

 

Bekijk hier de meest voordelige aanbiedingen van Nederland.

 

Kan ik mijn boodschappenlijstje online afrekenen?

Het antwoord op deze vraag is: nee. Om jou zo veel mogelijk voordeel te kunnen blijven bieden, bezorgen we geen boodschappen en kun je ook geen boodschappen afhalen bij een Pick Up Point. Het verzamelen of thuisbezorgen van boodschappen brengt kosten met zich mee, wat zou betekenen dat wij de prijzen moeten verhogen. Dat willen we natuurlijk niet! Zo kunnen we de goedkoopste supermarkt van Nederland blijven en kan jij profiteren van het voordeel bij Dirk! En bezorgen kun je prima zelf, toch?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang aanbiedingen voor jouw boodschappenlijstje