Ga naar de hoofdinhoud
Ontdek de voordelen van een Mijn Dirk account

Via de website of app van Dirk kun jij een eigen account aanmaken, dit is een ‘Mijn Dirk’ account. Na het maken van een account kun je altijd inloggen via de website of app. Ontdek op deze pagina de voordelen van het hebben van een Mijn Dirk account.

Voordelen mijn dirk banner

De voordelen van Mijn Dirk

Met een Mijn Dirk account kun je gemakkelijk boodschappenlijstjes opslaan. Door bij producten op het ‘plusteken te klikken komen ze in je boodschappenlijst terecht, door vervolgens op het vraagteken bij de lijst te klikken kan je jouw lijst opslaan. Deze lijstjes kun je terugkijken als je in de winkel bent waardoor je boodschappen doen makkelijker maakt. Hierdoor hoef je nooit meer papieren boodschappenlijstjes te maken. De boodschappenlijstjes kun je via de website en app bekijken, je moet hiervoor wel ingelogd zijn. Verder kun je met een account jouw persoonlijke gegevens beheren en je aanmelden voor de nieuwsbrief.

Hoe maak ik een Mijn Dirk account?

Je kan gratis een Mijn Dirk account maken. In slechts een paar stappen heb je jouw eigen account gemaakt. Vul het invulformulier in en met een paar klikken heb jij een eigen Mijn Dirk account.

Afbeelding mijndirk
Icoon banner

Hoe kan ik inloggen bij Mijn Dirk account?

Je kan inloggen bij Mijn Dirk account door op het icoontje van het persoon in de header te klikken. Deze is ook zichtbaar op de afbeelding hiernaast. Via dit icoon kom je bij Mijn Dirk account. Verder kan je inloggen door op deze link te klikken.

Inloggen bij de Dirk app

Met een Mijn Dirk account kun je ook inloggen bij de Dirk app. Met de Dirk app heb je alles bij de hand wat Dirk te bieden heeft! De digitale folder, een zelfscanner, het volledige assortiment, boodschappenlijstjes en nog meer. De app is gratis te downloaden en beschikbaar in de App Store, AppGallery en Google Play. Ontdek op deze pagina alle voordelen van de Dirk app.

Door het afspelen van YouTube of TikTok video's,
sta je het plaatsen van cookies door sociale medianetwerken toe