Ontdek de voordelen van een Mijn Dirk account

Maak nu je eigen 'Mijn Dirk'-account aan via onze website en profiteer van talloze voordelen. Met een account bij Dirk heb je toegang tot allerlei handige functies. Het inloggen is eenvoudig en kan altijd via de website. Ontdek op deze pagina alle voordelen die een Mijn Dirk-account met zich meebrengt.

 

Voordelen mijn dirk banner

De voordelen van Mijn Dirk

Met een Mijn Dirk-account kun je gemakkelijk boodschappenlijstjes opslaan. Voeg eenvoudig producten toe aan je lijst door op het 'plusteken' te klikken, en sla vervolgens je lijst op door op het vraagteken bij de lijst te klikken. Deze handige functie maakt het boodschappen doen een stuk gemakkelijker. Je hebt nooit meer papieren boodschappenlijstjes nodig! Je kunt je boodschappenlijstjes bekijken via zowel de website als de app, maar je moet wel ingelogd zijn om toegang te krijgen. In de winkel heb je hierdoor altijd je boodschappenlijstje bij de hand.

Hoe maak ik een Mijn Dirk account?

Je kan gratis een Mijn Dirk account maken. In slechts een paar stappen heb je jouw eigen account gemaakt. Vul het invulformulier in en met een paar klikken heb jij een eigen Mijn Dirk account.

Afbeelding mijndirk
Icoon banner

Hoe kan ik inloggen bij Mijn Dirk account?

Je kan inloggen bij Mijn Dirk account door op het icoontje van het persoon in de header te klikken. Deze is ook zichtbaar op de afbeelding hiernaast. Via dit icoon kom je bij Mijn Dirk account. Verder kan je inloggen door op deze link te klikken.

 

Inloggen bij de Dirk app

Met een Mijn Dirk account kun je ook inloggen bij de Dirk app. Met de Dirk app heb je alles bij de hand wat Dirk te bieden heeft! De digitale folder, een zelfscanner, het volledige assortiment, boodschappenlijstjes en nog meer. De app is gratis te downloaden en beschikbaar in de App Store, AppGallery en Google Play. Ontdek op deze pagina alle voordelen van de Dirk app.

 

Youtube Player