Pasen banner

Voordelig paasborrelen

Proost! Geniet alleen, samen of met de hele familie van een paasborrel. Hoe je ook gaat borrelen, Dirk heeft alles in huis voor een gezellige en voordelige paasborrel! Zo haal je van alcoholische drankjes tot non-alcoholische drankjes en van lekkere snacks tot vegetarische hapjes in huis. Laat je op deze pagina inspireren voor een heerlijke borrel! Fijne Pasen!

 

De paasborrelplank van Dirk

Met een borrelplank of borreltafel maak je indruk op je bezoek én is er voor ieder wat wils tijdens Pasen. Zo combineer je eindeloos met verschilende kazen, olijven, dips, tapenades en salades. Kies voor lekker (stok)brood en wat crackers ernaast. Dan blijft alleen nog een lekker drankje over. Je maakt de paasborrelplank zo groot als je zelf wilt. 

 

Bekijk hieronder allerlei lekkere en voordelige borrelplank producten:

 

 

 

Pasen borrel banner

Proost!

Proost met elkaar op paasdagen samen met vrienden en familie om je geen. Haal daarom een lekkere fles bubbels in huis. Bij Dirk betaal je de laagste prijs, zodat je voordelig Pasen viert. Ben je geen fan van bubbels? Bekijk dan het uitgebreide en voordelige wijn assortiment van Dirk. Drink je liever een biertje? Dan vind je bij Dirk ook een voordelig bier assortiment. Van reguliere, alcoholvrije biertjes tot speciaalbier.

 

 

Hieronder zie je een kleine greep uit het Dirk-assortiment:

 

Cocktails voor bij de paasborrel

Wil je wat anders proberen? Maak dan een lekkere cocktail. Zo maak je met een paar ingrediënten een spektakel. Dirk heeft alle soorten drank voor een geslaagde en voordelige paasborrel. Probeer één van de volgende drie recepten. Ben je benieuwd naar meer cocktails? Klik dan hier!