Moederdag banner

Moederdag

Verras je moeder op Moederdag met de leukste en lekkerste cadeautjes. Moederdag hoeft niet duur te zijn! Bij Dirk vind je verschillende cadeaus of boodschappen die je voor de laagste prijs haalt! Verras je moeder met een heerlijk ontbijt, een lekkere lunch of een uitgebreid avondmaal. Op deze pagina helpen we jou met inspiratie opdoen. 

Voor de liefste mama

Op zondag 12 mei is het Moederdag! Op deze dag kan jij jouw moeder extra in het zonnetje zetten. Dat kan natuurlijk op ieder moment van het jaar, maar op de derde dag van mei helpen we je een handje. Hoe verras jij jouw moeder(figuur)?  Bekijk hieronder speciale Moederdag acties bij Dirk:

Moederdag banner 2

Ontbijt op bed

Een klein gebaar, maakt een grote impact! Maak alleen of samen met je broer of zus een ontbijt voor je moeder(figuur). Hieronder zie je een selectie van ontbijtartikelen om je op weg te helpen. Denk aan een kopje koffie met een zelfgemaakt croissantje? Of houdt jouw moeder meer van een bakje yoghurt met fruit? 

Ontbijtrecepten voor Moederdag

Wil je jouw moeder(figuur) verrassen met een speciaal ontbijtje? Dan vind je hieronder 6 verschillende recepten die perfect zijn voor een heerlijk ontbijt! Je haalt alle ingrediënten bij Dirk voor de laagste prijs. Op Dirk kun je rekenen!