Rimboesauzen

Met trots introduceert Dirk: Rimboesauzen. Deze heerlijke sauzen zijn exclusief verkrijgbaar bij Dirk. Voorheen was Rimboesauzen alleen een horeca leverancier, met de introductie bij Dirk wordt voor het eerst de stap naar de supermarkt gemaakt. Hierdoor zijn de sauzen altijd beschikbaar voor klanten. Ontdek op deze pagina alles over de smakelijke Rimboesauzen.

Youtube Player

Exclusief bij Dirk: Rimboesauzen

Nieuw bij Dirk! Sinds kort vind je Rimboesauzen in de schappen van Dirk. De smaken van Rimboesauzen zijn uniek en zijn een frisse wind in de schappen. Wil je meer weten over de Rimboesauzen? In de introductie video vertelt Quint Menken, directeur van Rimboesauzen, alles over de sauzen. Bekijk de video.

5 verschillende sauzen

De basissaus van Rimboesauzen is lekker en romig. Door verschillende kruiden en smaken toe te voegen aan deze basissaus krijg je heerlijke, smaakvolle sauzen. In de schappen van Dirk vind je vijf hele lekkere Rimboesauzen: Katjangsaus, pittige knoflooksaus, hamburgersaus, sesamsaus en tokkiesaus. Alle sauzen zijn zeker het proberen waard!

 

Bekijk Rimboesauzen in het assortiment.

Rimboesauzen afbeelding

Rimboesauzen bij Dirk

Rimboesauzen zijn verkrijgbaar in verschillende smaken. Bekijk hieronder verschillende sauzen:

Bekijk meer sauzen

Klik hier