EK 2024

Het EK voetbal staat weer voor de deur, dat betekent juichen voor ons Nederlands elftal. Doe je dit liever alleen of samen met een groot gezelschap? Voer jij van tevoren alle scores in in de voetbalpoule of kleurt jouw hele huis of zelfs straat oranje? Op deze pagina vind je inspiratie hoe je scoort met een borrel of barbecue tijdens het EK voetbal 2024! Ook vind je op deze pagina het oranje assortiment van Dirk. Op Dirk kun je rekenen!

Scoren tijdens de borrel!

Komen jouw vrienden of familie over de vloer? Dan wil je natuurlijk scoren met een tafel vol lekkers. Haal je bijvoorbeeld de airfryer uit de kast en vul je de hele vriezer met snacks? Ga je voor bier of een frisje? Hieronder geven we je ideëen die jij met de borrel in huis kan halen!

Borrel inspiratie

Ben je op zoek naar inspiratie voor bij de borrel? Hieronder vind je verschillende recepten die je zelf kan maken voor je bezoek tijdens het EK!

Barbecueën tijdens het EK

Tijdens het voetbal kijken een hamburger grillen? Dat klinkt als een perfecte voetbalavond! Bij Dirk vind je de hele zomer door aanbiedingen op verschillende BBQ-producten! Zo hoeft een avondje barbecueën niet duur te zijn. 

 

Een goede voorbereiding is het halve werk!

- Bedenk van tevoren hoeveel mensen bij de BBQ aanschuiven

- Maak een boodschappenlijst

- Doe je boodschappen bij Dirk

 

Zo simpel kan het zijn!

Barbecue inspiratie

Geef een draai aan een 'normale' barbecue met onderstaande recepten. Zo tover je de standaard barbecue gerechten om tot een culinair hoogstandje. 

Vivera Hollandia

Ga voor vega! Met onderstaande producten kan je de BBQ gemakkelijk omtoveren tot een vega BBQ. Bekijk eens het ruime assortiment aan vegetarische producten van Vivera:

Maak de borrel of BBQ compleet!

Hieronder vind je producten die écht handig zijn met bezoek over de vloer! Wanneer je bestek of borden tekort komt, is wegwerp servies ideaal voor thuis.