Banner picknicken

Buiten eten

Bij Dirk vind je de lente en hele zomer verrassend voordelige aanbiedingen waarmee je heerlijk buiten eet en drinkt. Of je nu een picknick in het park plant, een gezellige tuinmaaltijd organiseert of gewoon wilt genieten van een lekkere maaltijd in de buitenlucht, Dirk heeft alles wat je nodig hebt. Bekijk hieronder allerlei aanbiedingen waarmee jij heerlijk buiten eet.

banner

Voordelig picknicken

Bij Dirk haal je alles in huis voor een voordelige picknick. Maak het zo groot of klein hoe jij het zelf wilt. Zo pak je helemaal uit met salades, stokbroodjes met dips en een wijntje of heb je aan een zakje chips met een frisdrank genoeg! 

Dips voor op stokbrood of toast

Wanneer je lekker in het gras ligt of op een kleedje, zijn dips voor op een stokbrood of toastjes perfect tijdens het wat warmere weer. Hieronder zie je een selectie van voordelige dips en salades voor op een stokbroodje.

Picknick recepten

Voordat je het park induikt, kan je thuis alvast wat voorbereiden voor een picknick! Hieronder zie je 3 recepten die jij gemakkelijk van tevoren maakt!

BBQ assortiment van Dirk

Het barbecueseizoen gaat van start! Wil je lekker en voordelig barbecueën? Kijk dan eens op deze pagina voor BBQ-inspiratie! Hieronder vind je alvast wat producten voor de perfecte barbecue:

 

Wil jij lekker en voordelig barbecueën? Kies dan voor het BBQ assortiment van Dirk! Bekijk hieronder allerlei voordelige producten voor op de barbecue:

 

BBQ afbeelding

Barbecue recepten

We helpen je met wat inspiratie opdoen voor barbecuerecepten. Zo vind je recepten voor vlees, groente, fruit, vegetarische gerechten en nog meer! Hieronder vind je zes recepten die zeker in de smaak zullen vallen. Wil je meer BBQ recepten bekijken? Klik dan hier.