Uitbreiding Dirk van den Broek zet flink door met nog een nieuwe winkel in Utrecht

Alphen aan den Rijn, 3 maart 2022

 

Dirk van den Broek breidt verder uit en opent in Q2 een derde locatie in Utrecht. Na de feestelijke opening van een spiksplinternieuw Dirk filiaal in Shoppingcenter Overvecht eerder deze week, verstevigt de supermarktformule zijn positie in de Domstad met een winkel in de wijk Kanaleneiland. De supermarkt aan de Vasco da Gamalaan in Utrecht heeft een winkelvloeroppervlakte van maar liefst 1.200 vierkante meter en betreft een overname van een bestaande supermarkt in het gelijknamige winkelcentrum. Met het brede aanbod vinden klanten aan deze kant van Utrecht hier gegarandeerd al hun dagelijkse boodschappen voor de laagste prijs.

 

2022 in het teken van nieuwe winkels

 

Dirk van den Broek heeft de ambitie om in de komende jaren flink te groeien. Daarbij staat 2022 dan ook echt in het teken van het openen van nieuwe vestigingen van de succesvolle discountformule. Met de nieuwe winkel aan de Vasco da Gamalaan in Utrecht onderstreept Dirk van den Broek nogmaals zijn groeiambities en komt de teller te staan op 131 winkels in Nederland.

 

Marcel Huizing, algemeen directeur van Dirk van den Broek: “Ik ben verheugd om op zo’n korte termijn nog een nieuwe locatie in Utrecht aan te kondigen. Ik ben ervan overtuigd dat het een geweldige winkel wordt waar buurtbewoners terecht kunnen voor alle producten op hun boodschappenlijst tegen de scherpste prijzen. Niet onbelangrijk in een tijd waarin inflatie en energieprijzen aanzienlijk toenemen. Daarom wil Dirk van den Broek zoveel mogelijk mensen in Nederland de beste prijs-kwaliteitverhouding bieden en blijven we komende jaren hard inzetten op vergroten van het winkelbestand.”

 

De twee Dirk vestigingen die Utrecht stad momenteel rijk is - Zambesidreef en Roelantdreef - bevinden zich allebei in de wijk Overvecht. De supermarktformule heeft er bewust voor gekozen om een filiaal aan de andere kant van de stad te openen. Zo kunnen nog meer mensen in Utrecht profiteren van de beste kwaliteit en laagste prijzen voor hun boodschappen.

 

De nieuwe Dirk winkel komt aan de Vasco da Gamalaan 1-5 te zitten en zal in Q2 zijn eerste klanten verwelkomen.

Dirk Utrecht Uitbreiding