Header algemeen

Statiegeldactie Dirk van den Broek voor ouderen brengt €29.970,70 op

Amersfoort, woensdag 19 mei 2021 – De zevende statiegeldactie van Dirk van den Broek voor het Nationaal Ouderenfonds heeft €29.970,70 opgebracht. Dit gebaar van de supermarktketen en haar ruim 1,6 miljoen klanten per week betekent een prachtig steuntje in de rug voor ouderen. De opbrengst gaat naar de projecten van het Ouderenfonds die onder andere waardevol contact op afstand promoten. De cheque werd uitgereikt door Martijn Sleven, HR manager, namens Dirk en in ontvangst genomen door Daan Krijger namens het Ouderenfonds. 

Ouder worden doen we samen
Klanten van Dirk konden van zondag 14 maart t/m zaterdag 24 april hun statiegeldbonnen doneren aan het Nationaal Ouderenfonds. Hiermee laat de supermarktketen met haar klanten zien dat ze bereid zijn ouderen in deze moeilijke tijd extra te ondersteunen. Met het geld steekt het Ouderenfonds ouderen een hart onder de riem.

 

"Wij zijn heel erg blij met de steun van de klanten van Dirk," zegt Corina Gielbert directeur van het Nationaal Ouderenfonds. "Het is een duidelijk signaal naar ouderen dat we ze in deze tijd niet uit het oog verliezen. Ouder worden doen we samen!"