Dirk opent in Rotterdam eerste winkel in serie nieuwe vestigingen

Alphen aan den Rijn, 9 mei 2022

 

In het hart van Rotterdam, tussen het stadhuis en de markthal, opende gisterenochtend een nieuwe Dirk van den Broek. Het voormalig Coop pand aan de Binnenrotte luidt een serie aan nieuwe winkels in voor de discountformule. Deze maand opent Dirk van den Broek maar liefst drie nieuwe winkels; twee in Rotterdam en een winkel in Utrecht. Over enkele maanden komt daar ook nog een winkel in Den Haag bij waar Dirk van den Broek een supermarkt opent in het iconische Rock Palace.

 

Groei

 

Dirk van den Broek heeft de ambitie om in de komende jaren flink te groeien. Daarbij staat 2022 dan ook in het teken van het openen van nieuwe vestigingen van de succesvolle discountformule. Met drie nieuwe winkels in één maand onderstreept Dirk van den Broek nogmaals zijn groeiambities en komt de teller eind deze maand op 131 winkels.

 

Marcel Huizing, algemeen directeur van Dirk van den Broek: “Dirk van den Broek wil zoveel mogelijk mensen laten profiteren van de scherpste prijzen. Daarom blijven we fors investeren in nieuwe winkels. Mensen moeten zeker in deze tijd kunnen rekenen op ons.”

 

Rotterdam

 

Met de nieuwe aanwinst aan de Binnenrotte, komt de teller op zeventien winkels in Rotterdam. Ondanks zijn bescheiden formaat, is de winkel een volwaardige supermarkt. Klanten kunnen er terecht voor al hun dagelijkse boodschappen voor de scherpste prijs.  

Dirk Binnenrotte is zeven dagen per week geopend en er is ruime parkeergelegenheid.

 

Wil je alle informatie bekijken over Dirk aan de Binnenrotte? Bekijk dan hier de winkelpagina.

Opening 2