Dirk Zwijndrecht volledig vernieuwd

Alphen aan den Rijn, 22 februari 2023

 

Aan de Kort Ambachtlaan in Zwijndrecht was het vanmorgen groot feest. Twee kinderen van groep 4A van De Brink openden de vernieuwde Dirk-winkel onder groot applaus. Supermarktmanager Renze van den Oetelaar en zijn collega’s ontvangen de klanten vol nieuwe energie.

 

Duurzame winkel

De supermarkt is nu voorzien van de modernste koeltechnieken. De warmte die uit de koelingen komt wordt namelijk gebruikt voor het verwarmen van de rest van de winkel. Hierdoor gaat er zo min mogelijk warmte verloren. Ook opereert de winkel vanaf nu gasloos en energiezuinig. Zo is de winkel helemaal klaar voor de toekomst. 

 

Festiviteiten

Op de openingsdag vonden er verschillende festiviteiten plaats rondom de supermarkt in Zwijndrecht. De kinderen uit groep 4A van het nabijgelegen Kindcentrum De Brink hielpen bij de feestelijke heropening. Zij deelden lootjes uit, waarmee klanten voor de opening kans maakten op mooie prijzen en wachtende klanten konden dankzij de foodtruck genieten van koffie of thee. De jongste klanten konden rekenen op limonade en een rozijnenbol. Ook knipten twee kinderen het lintje door en openden hiermee de winkel voor publiek.

 

Bekijk de winkelpagina hier.

Zwijndrecht