Header Nieuwe stads-Dirk in Rotterdam

Dirk Volendam keert terug op oude plek

Ruim 4 jaar na het afbranden van het winkelpand keert Dirk terug op zijn oude plek. Vanochtend opende supermarktmanager Johan van der Tas trots de deuren van zijn nieuwe pand op de Hyacintenstraat. Een bijzonder moment!

Marcel Huizing, directeur Dirk, blikt terug: “28 juli 2016 staat bij alle medewerkers van Dirk, maar in het bijzonder die van Volendam in het geheugen gegrift. Die nacht brandde hun Dirk af. Een nare herinnering, maar toch ook een fase van nieuwe ontwikkelingen. In een week tijd lanceerden we een webwinkel en openden een pick-uppoint waar klanten hun bestelde boodschappen konden ophalen. Later reed er een boodschappenbus tussen Volendam en Zaandam voor klanten die liever fysiek hun boodschappen wilden doen. Op 26 september 2017 kreeg de Dirk een tijdelijke locatie op de Julianalaan. En nu zitten we eindelijk weer op onze vertrouwde plek, maar wel in een nieuw jasje!”

Elke dag voordeel
“En wat voor een jasje!” beaamt Johan van der Tas. “Een nieuwe winkel, een nieuwe uitstraling, extra services als Scan & Go en een borrelshop met een ruim assortiment slijterijproducten, maar verder is er niks veranderd hoor. Klanten kunnen bij ons nog steeds terecht voor dagelijks verse groente en fruit, brood uit eigen bakkerij en vlees uit eigen slagerij. Voordeel op alle boodschappen, elke dag opnieuw.  A-merken of ons huismerk 1 de Beste. We hebben het allemaal.”

De supermarkt is  7 dagen per week open. Parkeren kan gratis in de ondergelegen parkeergarage.