Header Op Dirk kun je rekenen

Dirk opent in Zandvoort Pitstop voor Formule 1 fans

Zandvoort, 2 september 2021

 

Om de opening van het raceweekend in Zandvoort te vieren, opent Dirk van den Broek een nieuwe winkel. Van donderdag 2 september tot en met zondagavond 5 september zijn de deuren geopend van Dirk Pitstop, recht tegenover het station in Zandvoort. Bezoekers kunnen met hoge snelheid naar binnen en naar buiten om hun eten en drinken in te slaan. Zo missen ze niets van het raceweekend. In de schappen liggen volop gekoelde Heineken 0.0 en frisdrank, maar zijn er ook diverse snacks verkrijgbaar. 

 

De speciale pitstop in Zandvoort is tijdelijk de 127ste winkel van de supermarktketen. Dirk van den Broek is druk op zoek naar nieuwe locaties om door heel Nederland te openen. Maar dat is niet eenvoudig in de huidige vastgoedmarkt. Daarom introduceerde de supermarktketen onlangs nog een meldpunt voor tips nieuwe locaties. Want hoe meer Dirk winkels er zijn, hoe meer mensen dagelijks kunnen profiteren van de laagste prijzen en beste acties.

 

Via  het meldpunt www.dirk.nl/hiergraag is meer informatie te vinden over onder andere de belangrijkste locatiecriteria. Hier komen tips binnen, zoals die voor de locatie in Zandvoort. Het pand is weliswaar niet de meest logische keuze voor een nieuwe vestiging voor Dirk van den Broek, maar bleek wel de perfecte popup locatie voor een Pitstop vestiging.

 

Marcel Huizing, algemeen directeur Dirk van den Broek: “We zijn constant op zoek naar manieren om ons aanbod uit te breiden. Zo kregen we ook deze locatie in Zandvoort op het oog. Voor ons een mooie manier om racefans te verrassen. En zo kunnen we in Zandvoort naast onze bestaande winkel ook met deze popup locatie voor wat extra afwisseling zorgen in de Nederlandse winkelstraten tussen al het lichtblauw en geel.”

 

Dirk Pitstop op Passage 42 in Zandvoort is er voor de vroege vogels en de laatsten die het circuit verlaten. De winkel is geopend van 07:00 uur ‘s ochtends tot 21:00 uur ‘s avonds van 2 september tot en met 5 september.