Dirk Hoofddorp Aalburgplein volledig omgetoverd

Alphen aan den Rijn, 29 maart 2023

 

Het was groot feest op het Aalburgplein in Hoofddorp vanmorgen. Supermarktmanager Willem Hoek mocht samen met twee kinderen uit groep 5 van basisschool Klavertje Vier zijn verbouwde winkel officieel openen. Niemand in Hoofddorp kon meer om de rode Dirk-kleur heen.

 

Honderden mensen stonden in de rij om de vernieuwde Dirk-supermarkt van binnen te zien. Vooraf aan de feestelijke opening konden zij genieten van een kop koffie of thee uit de Dirk-foodtruck en werden er lootjes uitgedeeld door twee kinderen van groep 5 van basisschool Klavertje Vier waarmee deelnemers kans maakten op mooie prijzen. Voor de kleinste Dirk-klanten was er limonade en een lekkere gezonde appel. Aalburgplein heeft namelijk een grotere groente- en fruitafdeling gekregen dan voorheen. “Zo kunnen klanten nog meer gezonde keuzes maken in onze winkel.” 

 

Metamorfose

"De winkel kreeg in drie weken tijd een volledige metamorfose. De groente- en fruitafdeling krijgt meer ruimte, omdat we de supermarkt met 300m2 vergroot hebben. Ook kan er vanaf nu betaald worden middels Scan&Go en SafePay en kom je de winkel in op het Kanskoopjesplein. Ook aan duurzaamheid is gedacht: de winkel is na de verbouwing gasloos en energiezuinig. Zo kan de winkel aan het Aalburgplein nog jaren mee.” vertelt supermarktmanager Willem Hoek. “Wij staan weer klaar om alle klanten te verwelkomen.” 

Meer rood

Meer rood in de winkelstraten. Daar blijft Dirk zich voor inzetten. Naar hiergraag@dirk.nl kunnen tips worden gestuurd met betrekking tot nieuwe potentiële locaties of gewenste vestigingsplaatsen om een nieuwe Dirk-supermarkt te openen. 

Youtube Player