Header Nieuwe stads-Dirk in Rotterdam

De laagste prijzen nu ook in Emmen

Sinds vanochtend profiteren de inwoners van Emmen van de laagste prijzen van Nederland. In het stadshart van Emmen nam Dirk zijn intrek in een spiksplinternieuw pand naast het overdekte winkelcentrum en Wildlands Adventure Zoo. Vorige week opende Dirk zijn eerste Drentse vestiging in Assen.

Supermarktmanager Michel Wösten kijkt trots rond: “We zijn klaar voor de toekomst met deze prachtige nieuwe Dirk! Ik ben heel erg trots op mijn team die dit de afgelopen weken mogelijk heeft gemaakt. De nieuwe winkel is van alle gemakken voorzien en vers komt flink aan bod: de geur van verse broodjes doet je watertanden, de groente afdeling biedt volop keuze en op de vleesafdeling kun je rekenen op vlees van topkwaliteit uit de eigen slagerij. Met behulp van Scan & Go ga je nog sneller de winkel door. Hierbij scan en betaal je de boodschappen aan het einde van het bezoek bij een betaalpaal. En dat alles voor een Dirk prijs. Goedkoper haal je jouw dagelijkse boodschappen niet in huis.“

Rijke historie
Oprichter Dirk van den Broek senior startte op de melkkar door Amsterdam. In 1942 begon hij zijn eerste melkzaak, in 1948 volgde de eerste zelfbedieningszaak van Amsterdam en in 1953 opende hij de allereerste supermarkt van Nederland. Zijn motto ‘Als je klanten niet beloont, kunnen ze net zo goed bij een ander hun melk kopen’ geldt nog steeds. Het uitgangspunt bij Dirk is altijd de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Op Dirk kun je rekenen.

De supermarkt is 7 dagen per week geopend en parkeren kan op de parkeerplaats.