Dirk van den Broek breidt verder uit in Havenstad Rotterdam

Alphen aan den Rijn, 24 april 2023

 

De uitbreiding van Dirk zet verder door. In de Havenstad opent de discountformule begin juli een nieuwe winkel in de Zwart Janstraat in Rotterdam-Noord. Deze nieuwe locatie telt een oppervlakte van ruim 1170 vierkante meter en biedt ruimte aan een breed assortiment boodschappen. Hiermee komt het aantal vestigingen van Dirk in Rotterdam op 19. Vorig jaar opende Dirk al twee nieuwe winkels in de binnenstad.

 

Prijsverlagingen

De aankondiging van de nieuwe vestiging volgt vlak na de actie van Dirk om de prijzen van honderden producten te verlagen en het tegelijkertijd instellen van een prijsplafond tot het einde van het jaar. Zo kunnen omwonenden en winkelend publiek in Rotterdam-Noord ook dit jaar nog profiteren van de laagste prijzen voor hun boodschappen.

 

Marcel Huizing, algemeen directeur Dirk van den Broek: “Wij zijn verheugd om na de aankondiging van Purmerend op zo’n korte termijn nog een nieuwe locatie te mogen toevoegen aan ons winkelbestand. Ik ben ervan overtuigd dat het een fantastische winkel wordt waar Rotterdammers en winkelend publiek terecht kunnen voor al hun dagelijkse boodschappen. En dat voor de laagste prijzen van Nederland. We streven ernaar om de winkel begin juli te openen. Ook benadrukt de opening van nog een nieuwe winkel onze groeiambitie. In 2023 willen we op nog meer plekken mensen blij maken met een Dirk in de buurt.”