Header Nieuwe stads-Dirk in Rotterdam

De straten van Assen kleuren rood

Vanaf vanochtend fleurt een nieuwe kleur de straten van Assen op: rood! Nieuwkomer Dirk van den Broek opende namelijk een supermarkt in winkelcentrum Triade en zet hiermee zijn eerste stap in de provincie Drenthe. De rode tas hoort vanaf nu bij het straatbeeld.

Supermarktmanager Brian van Vliet kijkt trots rond: “Wat is het mooi geworden, he?  U kunt hier, net als bij elke Dirk, rekenen op goede service, uitstekende producten en volop winkelgemak. Van A-merk tot ons huismerk 1 de Beste. Alles voor een Dirk prijs! Neem bijvoorbeeld onze groente en fruit afdeling: hier vind je de beste kwaliteit vers, maar wel voor de laagste prijs. Bij Dirk vinden we namelijk dat je voor gezonde producten geen ongezonde prijs mag vragen. Wist u trouwens dat al ons brood gebakken wordt in onze eigen bakkerij? Dat proef je meteen! Voor een heerlijk ontbijt of uitgebreide lunch vind je bij Dirk veel vers gebakken broodjes, maar ook voor een gewone boterham kun je bij Dirk terecht. En ons topkwaliteit vlees komt uit onze eigen slagerij. Kom vooral een kijkje nemen!“

Rijke historie
Oprichter Dirk van den Broek senior startte op de melkkar door Amsterdam. In 1942 begon hij zijn eerste melkzaak, in 1948 volgde de eerste zelfbedieningszaak van Amsterdam en in 1953 opende hij de allereerste supermarkt van Nederland. Zijn motto ‘Als je klanten niet beloont, kunnen ze net zo goed bij een ander hun melk kopen’ geldt nog steeds. Dirk focust op een goede prijs/kwaliteit verhouding en geeft elk behaald inkoopvoordeel terug aan de klant. Op Dirk kun je rekenen.

De supermarkt is 7 dagen per week geopend en parkeren kan in de parkeergarage.