Dirk opent in Kanaleneiland derde winkel in de Domstad

Alphen aan den Rijn, 23 mei 2022

 

Recent na de opening van een nieuwe supermarkt aan de Binnenrotte in Rotterdam, opent Dirk opnieuw een nieuwe locatie. Met de komst van een derde vestiging in Utrecht verstevigt de discounter zijn positie in de Domstad. De nieuwste Dirk bevindt zich in winkelcentrum Vasco Da Gama, waardoor ook de bewoners van de wijk Kanaleneiland nu kunnen profiteren van de scherpe prijzen van de discountsupermarkt. 

 

Gisteren om 10:00 uur opende de nieuwe Dirk zijn deuren op de Vasco da Gamalaan. Jos van der Jagt, voormalig supermarktmanager van de Dirk op de Zambesidreef in Utrecht, mag zijn nieuwe supermarkt openen. “Bijzonder om met een nieuw team aan de slag te gaan hier in Utrecht. Mijn vorige winkel werd erg goed ontvangen in de wijk en ik verwacht dan ook dat de bewoners van Kanaleneiland ons met open armen ontvangen. Vandaag is het één groot feest, de eerste klanten worden verrast met een bos bloemen, de hele week zijn de appeltaarten 99 cent en klanten kunnen vandaag meedoen met ‘kraak de kluis’, waarbij zij één van de 15 prijzen kunnen winnen. Het is de hele week feest met speciale acties in alledrie de Dirk-vestigingen in Utrecht.” 

 

Denderende Dirk Dagen


De supermarkt is uitgerust met de nieuwste Scan&Go kassa’s, heeft een eigen bake-off met elke dag vers brood en natuurlijk een Kanskoopjesplein met elke week de leukste non-food acties. Klanten vallen gelijk met hun neus in de boter, want vandaag beginnen ook de Denderende Dirk Dagen.

 

Bewuste keuze


De twee Dirk vestigingen die Utrecht al had aan de Zambesidreef en Roelantdreef bevinden zich in de wijk Overvecht. De supermarktformule heeft er bewust voor gekozen om een locatie aan de andere kant van de stad te openen. Volgende week opent de keten een nieuwe winkel in Rotterdam aan de Nieuwe Binnenweg en later dit jaar één in Den Haag. Zo kunnen nog meer mensen profiteren van de beste kwaliteit en laagste prijzen voor hun boodschappen. 

 

De winkel in Utrecht is 7 dagen per week geopend en parkeren is gratis.

Opening utrecht