Mijn boodschappenlijst (nog geen producten)
Totaal: 0.00
Een goede stoof

Stoven is het langzaam garen van een gerecht op een lage temperatuur. Makkelijk en bovendien ideaal voor vlees dat wat meer tijd nodig heeft. Maar ook vis en groenten kunnen langzaam gegaard worden in een stoofpan. Laat je inspireren door Dirk en bekijk hier alle overheerlijke stoofgerechten.

Trappers camp beans uit Lousiana

Trapper’s camp beans

Trapper is Engels voor ‘vallenzetter’ en de historische benaming van pelsjager. Deze trappers aten vroeger veel bonen gerechten tijdens de jacht in de kampementen. Dit vult goed en is voedzaam. Bonen worden veel gebruikt in traditionele gerechten uit Louisiana. En in combinatie met rundersaucijsjes en hot pepper waan je je met dit stoofgerecht in het zuiden van Amerika.

Tip van Dirk

Stoof Bouquet garni met de Franse boeuf aux carottes mee. Dat is een kruidenbuideltje van verse kruiden dat mee gestoofd wordt. Bind 2 takjes tijm, 2 takjes peterselie, takje rozemarijn en een laurierblaadje met stukje keukentouw tot een boeketje. Je kunt ook de verse kruiden fijnhakken en door de marinade scheppen. Of gedroogde Italiaanse kruiden gebruiken.

Franse Boeuf aux de Carottes
Kimchi

Weetje van Dirk

Kimchi is een typisch Koreans groente gerecht, met een heerlijk pittige smaak. Kimchi zijn gefermenteerde groenten, net zoals zuurkool. De basis ingrediënten voor Kimchi zijn kool en rettich en worden ingelegd met zout en vervolgens gemixt met specerijen. Je kunt eindeloos variëren met de ingredienten voor Kimchi, dus altijd handig als je wat groenten over hebt.

Courgette
Courgette
Per stuk
0. 59
U
Bosui
Bosui
Per bos
0. 49
U
1 de Beste Wortelen geschrapt voordeel verpakking
1 de Beste Wortelen geschrapt voordeel verpakking
500 g
0. 99
U
Uien los
Uien los
1 kg (ca. 10 stuks)
0. 59
U
Knoflook
Knoflook
Per net
0. 99
U