Mijn boodschappenlijst (nog geen producten)
Totaal: 0.00
Meer bewijs kun je niet krijgen!

Alle supermarkten roepen het, maar Dirk doet het! Bij Dirk krijg je de dagelijkse boodschappen voor de laagste prijs van Nederland. En dat scheelt je zomaar honderden euro’s per jaar. Topkwaliteit voor een Dirk prijs? Dat is topkwaliteit voor de laagste prijs!

 

De beste supermarkt van Nederland

Beste supermarkt van Nederland

Dankzij jouw stem is Dirk alweer verkozen tot beste supermarkt van Nederland!

In een jaar waarin zoveel veranderde wisten wij voor onze klanten de beste supermarkt van Nederland te blijven. En zijn we opnieuw door hen bekroond. Dat kon alleen dankzij de enorme inzet van al onze collega’s. Want voor onze klanten zijn zij Dirk. In 123 vestigingen zorgen zij dat klanten er elke dag op kunnen rekenen dat ze voor de laagste prijs bij de beste supermarkt van Nederland winkelen. We feliciteren alle Dirk-collega’s dan ook in het bijzonder met deze prachtige bekroning!

Voor het 4e jaar op rij als beste uit de bus!

Ook dit jaar is de folder van Dirk weer door onze consumenten bekroond tot beste folder van Nederland! In de categoriën supermarkten en slijterijen, beste papieren folder, beste digitale folder én beste folder overall. Daar zijn we trots op en we willen jou hier dan ook heel hartelijk voor bedanken. Bij Dirk weten we dat er maar één manier is om deze prijzen te blijven winnen: met onze lage prijzen! Zo blijf je jaar in jaar uit verzekerd van de scherpste aanbiedingen en de allerbeste acties. En wij van de trouwste klanten van Nederland!

Beste folder Award
Goedkoopste voor bio

Dirk is niet alleen de goedkoopste voor je dagelijkse boodschappen, maar óók de goedkoopste voor je biologische boodschappen. En daar zijn we trots op. Want biologisch smaakt nog lekkerder als het ook betaalbaar is. Wie winkelt bij Dirk, kiest dus voor goed én goedkoop!

Bio+ Courgette
Bio+ Courgette
Per stuk
0. 99
U
Slagersburger
Slagersburger
270 g
3. 51
U
Heinz Tomato ketchup biologisch statube
Heinz Tomato ketchup biologisch statube
500 ml
2. 59
U
Bonduelle Crispy mais bio
Bonduelle Crispy mais bio
300 g
1. 88
U

Stem op Dirk

Heeft Dirk volgens jou ook de beste website?

Breng dan nu hier je stem uit op Dirk en maak net als Dirk kans op mooie prijzen.

Beste website
DIRK BENOEMD TOT BESTE KAAS SUPERMARKT IN CATEGORIE ZELFBEDIENING

Dirk benoemd tot beste kaas supermarkt

DIRK BENOEMD TOT BESTE KAAS SUPERMARKT IN CATEGORIE ZELFBEDIENING
Uit het jaarlijkse ‘Westland Kaasrapport’ van onderzoekbureau GFK komt Dirk van den Broek als supermarkt met de beste kaasafdeling in de categorie zelfbediening naar voren. Het kaasrapport laat zien hoe klanten de kaasafdeling van hun supermarkt beoordelen. 

1 de Beste
Topkwaliteit voor een Dirk-prijs

Dirk is de goedkoopste supermarkt voor je dagelijkse boodschappen. Doordat we bij Dirk groter inkopen, krijgen we nóg meer korting. Dus als jij groot inkoopt, krijg je die korting ook. Dat betekent dus meer stuks halen -> minder betalen! We zijn daarnaast al drie keer uitgeroepen tot de winnaar van de Beste Folder Awards, met name om de scherpste en goede aanbiedingen. En ook onze website van de meest populaire van Nederland. Bij Dirk hebben we een ruim assortiment van A-merken voor de allerlaagste prijs. Naast A-merken kun je ook het huismerk van Dirk '1 de Beste' vinden, producten van topkwaliteit, maar dan voor een Dirk-prijs. Laat je iedere week verassen met meer dan 100 acties voor de laagste prijs.

1 de Beste Bokkenpootjes
1 de Beste Bokkenpootjes
200 g
1. 19
U
1 de Beste Steenoven pizza tonno
1 de Beste Steenoven pizza tonno
430 g
2. 99
U
1 de Beste Blauwe bessen
1 de Beste Blauwe bessen
250 g
1. 65
U
1 de Beste Maaltijdsalade caesar kip
1 de Beste Maaltijdsalade caesar kip
450 g
2. 95
U