Mijn boodschappenlijst (nog geen producten)
Totaal: 0.00
Meer bewijs kun je niet krijgen!

Alle supermarkten roepen het, maar Dirk doet het! Bij Dirk krijg je de dagelijkse boodschappen voor de laagste prijs van Nederland. En dat scheelt je zomaar honderden euro’s per jaar. Topkwaliteit voor een Dirk prijs? Dat is topkwaliteit voor de laagste prijs!

 

Beste Winkelketen

Bedankt voor je stem!

Klanten bekronen Dirk tot beste supermarkt van Nederland. 

Normaal ken je Dirk natuurlijk van de laagste prijs, maar bij de ‘ABN AMRO Retailer of the year’ verkiezing zijn we gekozen tot beste supermarkt. De hoogste prijs. En daar zijn we trots op. Helemaal omdat onze klanten zelf de cijfers hebben uitgedeeld. Voor onze prijzen bijvoorbeeld, voor de samenstelling van het assortiment, de kwaliteit van de producten en voor de service en klantvriendelijkheid. Daar bedanken we onze klanten én medewerkers voor. Samen maken zij van Dirk een supermarkt waar je klant blijft als je klant wordt!

 

Goedkoopste voor bio

Dirk is niet alleen de goedkoopste voor je dagelijkse boodschappen, maar óók de goedkoopste voor je biologische boodschappen. En daar zijn we trots op. Want biologisch smaakt nog lekkerder als het ook betaalbaar is. Wie winkelt bij Dirk, kiest dus voor goed én goedkoop!

Bonduelle Crispy mais bio
Bonduelle Crispy mais bio
300 g
1. 95
U
Heinz Tomato ketchup biologisch statube
Heinz Tomato ketchup biologisch statube
500 ml
2. 59
U
Bio+ Broccoli
Bio+ Broccoli
400 g
1. 79
U
Bio Today Pindarepen krokant
Bio Today Pindarepen krokant
75 g
1. 84
U
prijsentas

Daarom Dirk!

Dirk is de goedkoopste supermarkt voor je dagelijkse boodschappen. Doordat we bij Dirk groter inkopen, krijgen we nóg meer korting. Dus als jij groot inkoopt, krijg je die korting ook. Dat betekent dus meer stuks halen -> minder betalen! We zijn daarnaast al drie keer uitgeroepen tot de winnaar van de Beste Folder Awards, met name om de scherpste en goede aanbiedingen. En ook onze website van de meest populaire van Nederland. Bij Dirk hebben we een ruim assortiment van A-merken voor de allerlaagste prijs. Naast  A-merken kun je ook het huismerk van Dirk '1 de Beste' vinden, producten van topkwaliteit, maar dan voor een Dirk-prijs. Laat je iedere week verassen met meer dan 100 acties voor de laagste prijs.

1 de Beste
1 de Beste Blauwe bessen
1 de Beste Blauwe bessen
250 g
1. 65
U
1 de Beste Bokkenpootjes
1 de Beste Bokkenpootjes
200 g
1. 19
U
1 de Beste Steenoven pizza tonno
1 de Beste Steenoven pizza tonno
430 g
2. 99
U
1 de Beste Kaas-bieslook salade
1 de Beste Kaas-bieslook salade
150 g
1. 42
U