Meer bewijs kun je niet krijgen!

Alle supermarkten roepen het, maar Dirk doet het! Bij Dirk krijg je de dagelijkse boodschappen voor de laagste prijs van Nederland. En dat scheelt je zomaar honderden euro’s per jaar. Topkwaliteit voor een Dirk prijs? Dat is topkwaliteit voor de laagste prijs!

 

GFK

Dirk in de top3 GfK zomerrapport

Nadat we door klanten zijn uitgeroepen tot Beste Supermarkt van Nederland, zijn we nu door de onderzoekers van GFK als 3e supermarkt uitgeroepen in het GFK zomerrapport! Dirk is nummer 1 in lage prijzen en aanbiedingen, met een overall rapportcijfer van 7,65 en hiermee de hardste stijger! Een fantastische prestatie waar we enorm trots op zijn.

Stem op Dirk voor beste supermarkt

Doe jij graag boodschappen bij de goedkoopste supermarkt van Nederland? Laat het weten en stem op ons! Wij zijn genomineerd voor Beste Winkelketen van Nederland en willen deze graag voor de 3e keer op rij winnen!


>> Stem op Dirk

Beste winkelketen Stem nu
Alweer een prijs

Alweer een prijs

Dirk heeft de beste vleeswarenafdeling (zelfbediening) Beoordeeld door GFK, op kwaliteit, prijs en netheid.

De beste supermarkt van Nederland

Beste supermarkt van Nederland

Dankzij jouw stem is Dirk alweer verkozen tot beste supermarkt van Nederland!

In een jaar waarin zoveel veranderde wisten wij voor onze klanten de beste supermarkt van Nederland te blijven. En zijn we opnieuw door hen bekroond. Dat kon alleen dankzij de enorme inzet van al onze collega’s. Want voor onze klanten zijn zij Dirk. In 123 vestigingen zorgen zij dat klanten er elke dag op kunnen rekenen dat ze voor de laagste prijs bij de beste supermarkt van Nederland winkelen. We feliciteren alle Dirk-collega’s dan ook in het bijzonder met deze prachtige bekroning!

Voor het 4e jaar op rij als beste uit de bus!

Ook dit jaar is de folder van Dirk weer door onze consumenten bekroond tot beste folder van Nederland! In de categoriën supermarkten en slijterijen, beste papieren folder, beste digitale folder én beste folder overall. Daar zijn we trots op en we willen jou hier dan ook heel hartelijk voor bedanken. Bij Dirk weten we dat er maar één manier is om deze prijzen te blijven winnen: met onze lage prijzen! Zo blijf je jaar in jaar uit verzekerd van de scherpste aanbiedingen en de allerbeste acties. En wij van de trouwste klanten van Nederland!

Beste folder Award
Goedkoopste voor bio

Dirk is niet alleen de goedkoopste voor je dagelijkse boodschappen, maar óók de goedkoopste voor je biologische boodschappen. En daar zijn we trots op. Want biologisch smaakt nog lekkerder als het ook betaalbaar is. Wie winkelt bij Dirk, kiest dus voor goed én goedkoop!

1 de Beste
Topkwaliteit voor een Dirk-prijs

Dirk is de goedkoopste supermarkt voor je dagelijkse boodschappen. Doordat we bij Dirk groter inkopen, krijgen we nóg meer korting. Dus als jij groot inkoopt, krijg je die korting ook. Dat betekent dus meer stuks halen -> minder betalen! We zijn daarnaast al drie keer uitgeroepen tot de winnaar van de Beste Folder Awards, met name om de scherpste en goede aanbiedingen. En ook onze website van de meest populaire van Nederland. Bij Dirk hebben we een ruim assortiment van A-merken voor de allerlaagste prijs. Naast A-merken kun je ook het huismerk van Dirk '1 de Beste' vinden, producten van topkwaliteit, maar dan voor een Dirk-prijs. Laat je iedere week verassen met meer dan 100 acties voor de laagste prijs.