Mijn boodschappenlijst (nog geen producten)
Totaal: 0.00
Bakkie koffie

Even een bakje koffie… gezellig! Koffie drinken speelt een belangrijke rol in onze cultuur en daarom willen we thuis ook dat heerlijke bakje koffie, net als van je favoriete koffietentje. Zo krijg je de lekkerste filterkoffie door de beste balans. Schenk het water langzaam op het filter. Dan komt het water lang genoeg in contact met de gemalen koffie. Maar ook weer niet té lang, want dan wordt de koffie bitter. Er zijn meer dan 60 verschillende koffiesoorten. Wat valt er te kiezen bij Dirk en wat is het verschil tussen de verschillende bonen?

Gewone koffie

Meest populair

De meest populaire koffiesoorten zijn Arabica en Robusta. Maar wat is het verschil? Arabica geeft een smaakvolle koffie vol aroma en Robusta geeft een ruwere en krachtigere smaak. Koffie bevat vaak een melange van verschillende bonen. Om er voor te zorgen dat jouw favoriete koffie altijd hetzelfde smaakt, wordt er voor gezorgd dat het recept wordt bijgesteld waar nodig. Ook is er een strenge selectie voordat de bonen goedgekeurd worden. Denk hierbij aan de beste bonen, afkomstig van bessen die mooi rood van kleur zijn.

Lichter gebrand

Aromatisch & zacht

Deze koffie is licht en delicaat gebrand en heeft daarom een aromatische en zachte smaak. Een kop koffie met een subtiele smaak.

 

Rijk & evenwichtig
Deze koffie is gebalanceerd en medium gebrand voor een rijke smaak en evenwichtig aroma. Met deze koffie zet je en fijne koffie met een ronde smaak.

Koffie Verfijnd en Rond
Intens en Krachtig & Complex

Donker gebrand

Sterk & karaktervol

Deze koffie is donker gebrand en is daarom sterk en karaktervol, met een plezierige lange nasmaak. Dit is een koffie die ook geschikt is voor espresso en cappuccino.

 

Krachtig & complex
Deze koffie is zeer donker gebrand en is daarom krachtig en complex met een intense nasmaak. Voor een lekker kopje espresso of cappuccino is dit een heerlijke krachtige koffie.

Douwe Egberts Aroma Rood filterkoffie
Douwe Egberts Aroma Rood filterkoffie
250 g
3. 05
U
L'Or Crema Classique koffiebonen
L'Or Crema Classique koffiebonen
500 g
7. 17
U
Kanis & Gunnik Regular Filterkoffie
Kanis & Gunnik Regular Filterkoffie
500 g
3. 85
U