Mijn boodschappenlijst (nog geen producten)
Totaal: 0.00
Bomvol BBQ
Steek de bbq maar aan!

Zodra de zon begint te schijnen halen we het liefst meteen de barbecue tevoorschijn. We grillen niet alleen het lekkerste vlees, maar ook groenten, vis en andere lekkernijen. Steek de kolen dus maar aan, want van deze BBQ-gerechten krijg je gegarandeerd trek! Bij Dirk vind je het lekkerste vlees voor op de barbecue: een makkelijk & snel BBQ top5 assortiment. Wij zetten het meest geliefde barbecue assortiment op een rij. Met deze barbecue toppers zit je altijd goed!

Kipfilet saté spies 3 stuks
Kipfilet saté spies 3 stuks
225 g
2. 99
U

Pick & mix


Pick & mix

2 voor 6 euro!


BBQ TIME


1. Speklapjes in Franse kruiden

1. Speklapjes

 

Grill de speklapjes in Franse kruiden op matig vuur ongeveer 10 minuten aan beide zijden. Lekt er vet op de kooltjes? Leg de speklap dan op wat aluminiumfolie. Bij Dirk 292 gram, voor slechts € 2.59.

2. Kwartponder

 

Gaar de kwartponder royaal in 10-15 minuten op matig vuur. Keer ze regelmatig en let erop dat je de burger door en door verhit. In de winkel 270 gram, voor € 2.77.

2. Kwartponder royaal
3. Gemarineerde spareribs

3. Spareribs

 

Wij hebben deze gemarineerde spareribs al voorzien van een overheerlijke marinade. Gaar de spareribs eerst 40 minuten in de oven op 150 °C. Grill ze vervolgens nog 20 minuten op de barbecue. Keer regelmatig. 900 gram = € 7.99.

4. Rundersaucijsjes

 

Na 12-15 minuten op de barbecue zijn deze rundersaucijsjes Spaanse knoflook klaar om opgegeten te worden. Tip: prik niet in de worst, dan blijft hij lekker sappig. Bij Dirk 312 gram, slechts € 2.99.

4. Rundersaucijsjes Spaanse knoflook
5. Gemarineerde zalmfiletspiezen

5. Zalmfiletspiesen

 

Bestrijk de zalmfilet met (olijf)olie. Grill de zalmfilet 3-4 minuten op de huidzijde en daarna 1-2 minuten op de andere zijde. Per 2 stuks € 4.49.

BBQ recepten