Mijn boodschappenlijst (nog geen producten)
Totaal: 0.00
Extra huisregels

Voor jouw en onze veiligheid gelden er verscherpte regels in onze winkels:

 

 • Bij Dirk blijven wij overigens vooralsnog onze normale openingstijden aanhouden. Dit om de drukte zo goed mogelijk te kunnen spreiden over de dag. Volgens de nieuwe richtlijnen mogen wij na 20.00 uur geen alcohol meer verkopen. Graag uw begrip hiervoor. Onze collega’s voeren enkel het overheidsverbod uit. 
 • Mondkapje? Zet ‘m heel graag op. Niet bij je? Volgende keer graag!
 • Speciale uren voor ouderen en kwetsbaren. Van 07.00-08.00 en van 19:00-20:00 heten wij hen van harte welkom.
 • 1 klant per 10m2 winkel oppervlakte.
 • Doe je boodschappen alleen, niet samen.
 • Houd 1,5 meter afstand van andere klanten en onze medewerkers.
 • Het gebruik van een winkelwagen is verplicht. Deze worden regelmatig gereinigd. Uiteraard kun je deze ook zelf reinigen.
 • Desinfecteer jouw handen voordat je het filiaal binnen gaat. Bij de ingang van het filiaal zijn reinigings/ desinfectie middelen beschikbaar.

 

Door verscherping van onze maatregelen kan het voorkomen dat je langer moet wachten voordat je de winkel kunt betreden. Door eerder open te gaan hopen we de drukte een beetje te spreiden. Wij zijn van maandag t/m zaterdag geopend vanaf 07.00 uur (behalve Amsterdam Warmoesstraat). Op zondag gelden de reguliere openingstijden. Bekijk hier de actuele openingstijden voor jouw Dirk.

We vragen hierbij jouw medewerking en danken voor je begrip.

Op Dirk kun je rekenen!

Het zijn andere tijden. Ook bij Dirk. Daarom hebben we twee keer per dag een uur ingesteld waarin ouderen en kwetsbare mensen comfortabeler kunnen winkelen. We willen benadrukken dat we deze mogelijkheid bieden en dat dit geen verplichting is. Iedereen is en blijft bij Dirk natuurlijk op elk moment welkom. Wel vragen we mensen om rekening met elkaar te houden, met klanten én met onze medewerkers. Ook vragen we iedereen om een mondkapje te dragen bij Dirk. Omdat we de richtlijnen van de overheid natuurlijk volgen maar vooral ook omdat we het zelf zo belangrijk vinden.

Andere tijden
Afspelen

Met elkaar zijn we Dirk

Met elkaar werken we nu harder dan we ooit deden. 

Met elkaar bevoorraden we, sjouwen we, buffelen we en knokken we. 

Met elkaar helpen we onze klanten in een tijd dat boodschappen weer levensmiddelen worden genoemd. 

Met elkaar houden we anderhalve meter afstand, maar staan we zij aan zij. 

Met elkaar, voor elkaar.

Is er genoeg verkrijgbaar bij Dirk?

We roepen het wel vaker maar zelfs in deze tijd is hamsteren dus nergens voor nodig. Momenteel zijn onze medewerkers dag en nacht in de weer om ervoor te zorgen dat jij je boodschappen bij ons kunt doen, en kunt blijven doen. Hierbij houden wij voortdurend de huidige ontwikkelingen in de gaten, reageren wij waar nodig, en anticiperen wij waar we kunnen. Dit doen we met zeer gemotiveerde medewerkers in onze winkels die momenteel keihard werken om de kwaliteit te kunnen blijven bieden die je van ons verwacht. Ook onze leveranciers en transporteurs doen er alles aan om de schappen gevuld te houden en de georganiseerde aanvoer voorziet in voldoende aanbod voor al onze klanten. 

Hou afstand
Dirk scherm

Wat verandert er in de winkel?

Bij Dirk hechten wij het grootste belang aan gezondheid en hygiëne. Dat doen wij altijd, maar deze situatie vraagt om een aantal extra voorzorgsmaatregelen die we met elkaar nemen:

 • Hou 1,5 meter afstand. Doe je boodschappen veilig en sociaal.
 • Ga zoveel mogelijk alleen de winkel in.
 • Wij zijn druk bezig met het plaatsen van spatschermen bij alle kassa’s in al onze winkels. 
 • Om hand-op-hand contact te beperken vragen we om je boodschappen met pin of mobiele telefoon af te rekenen. Als je hiertoe niet in de gelegenheid bent, dan vragen we contant geld neer te leggen bij de kassa en het wisselgeld zelf op te pakken.

Deel je Dirk boodschappenlijst

Haalt iemand anders voor jou de boodschappen, omdat je niet naar buiten kan of wil? Vanaf nu kan je gemakkelijk jouw boodschappenlijst maken en delen met vrienden of familie. Stel jouw boodschappenlijstje samen op de website of de app en deel deze via e-mail of whatsapp. De uitleg vind je hier.

Contactloos winkelen?

Scan je boodschappen zelf. Met de Dirk app scan je zelf je producten en reken je eenvoudig af bij een betaalpaal. de uitleg vind je hier. Bekijk ook meteen of zelfscannen in jouw Dirk mogelijk is.

Blijf gezond met de Schijf van Vijf

Gezond eten betekent lekker variëren en daar helpt de Schijf van Vijf bij. In samenwerking met het voedingscentrum hebben wij recepten voor dagmenu's samengesteld. Zo krijg je elke dag de voedingsstoffen binnen die je nodig hebt. Op zoek naar nog meer inspiratie? Bekijk hier meer recepten.

Ontbijt
Yoghurt met muesli, geraspte appel en aardbeien
Gemiddeld 8 min. Ontbijt
Sneetje volkorenbrood met avocado en kaas
Eenvoudig 0 min. Lunch
Skyr met bosbessen en havervlokken
Eenvoudig 10 min. Ontbijt
Lunch
Lunchsalade met makreel
Eenvoudig 10 min. Lunch
Bloemkoolsoep met cashewnoten
Eenvoudig 15 min. Lunch
Bruschette met geroosterde courgette en tomaat
Gemiddeld 15 min. Lunch
Tussendoortje

Tip van Dirk: Zorg dat je voldoende drinkt. Per dag 1,5 - 2 liter vocht. Drink naast 2-3 porties zuivel, ook water en/of thee en koffie zonder suiker en melk.

Volkorencracker met zelfgemaakte chocoladepasta en mango
Eenvoudig 8 min. Tussendoortje
Snelle verse tomatensoep
Eenvoudig 15 min. Tussendoortje
Fruitsalade
Eenvoudig 10 min. Tussendoortje
Groentestengels met hummus
Eenvoudig 10 min. Tussendoortje
Rijstwafel met zalm & biet
Eenvoudig 15 min. Tussendoortje
Frozen banana yoghurt & aardbeien
Eenvoudig 70 min. Tussendoortje
Diner
Lentestoofpotje met peulvruchten
Gemiddeld 25 min. Hoofdgerecht
Volkoren penne met spinazie en kip
Eenvoudig 30 min. Hoofdgerecht
Broccoli-paprikataart van kwarkdeeg
Eenvoudig 50 min. Hoofdgerecht