Boodschappen

Becel Pro activ drink original 8 stuks

600 ml
4. 99
U

Omschrijving

Yoghurtdrink met toegevoegde plantensterolen en vitamines.

Ingrediënten

Ingrediënten: Magere MELK (82%), water, suiker, plantensterolesters 4,8%*, antioxydant (E306), melkzuurcultuur, vitamine B1, B6 en D (bevat MELK). *Gelijk aan 2,8% plantensterolen.

Allergie informatie

 • Bevat Melk(eiwit)

Voedingswaarden

Voedingswaarden (per 100 grm 100 grm)

 • Energie Kilojoules (kJ) 309
 • Energie Kilocalorieën (kcal) 73
 • Vetten (g) , waarvan 1.9
  verzadigde vetzuren (g) 0.2
 • Koolhydraten (g) , waarvan 11
  suikers (g) 11
 • Eiwitten (g) 2.8
 • Zout (g) 0.11

Gebruiksadvies

1 flesje per dag. goed schudden voor gebruik. Gebruik 1 flesje tijdens de hoofdmaaltijd.

Afzender en adres

Upfield Nederland B.V.
Postbus 76222 1070 EE Amsterdam

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.