Boodschappen

Sense Margarine culinair vloeibaar

400 ml
1. 99
U

Omschrijving

Vloeibare margarine

Ingrediënten

Ingrediënten :79% Plantaardige oliën (raap, zonnebloem, lijnzaad, geheel geharde raapolie), water, emulgator: E471/E322, kaliumchloride, citroensap, aroma, natuurlijk aroma, wortelextract, vitamines (vitamine A, D3, E). Totaal vetgehalte 80%.

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden (per 100 mlt)

  • Energie Kilojoules (kJ) 2772
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 674
  • Vetten (g) , waarvan 74.9
   verzadigde vetzuren (g) 8.6
  • Koolhydraten (g) , waarvan 0.06
   suikers (g) 0.02
   Voedingsvezel (g) 0
  • Eiwitten (g) 0
  • Zout (g) 0

  Bereidingswijze

  Koekenpan: Laat de Original vloeibaar smelten tot het uitgebruist is. Laat het daarna goudbruin kleuren voordat u het vlees in de pan doet. Even aanbraden op een hoge temperatuur, daarna het vlees op een lagere temperatuur garen. Afblussen met water voor een lekkere jus.

  Afzender en adres

  g'woon
  Antwoordnummer 3500, 4140 VH Beesd

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.

   

  Dirk strooit met voordeel tijdens Sinterklaas! Maak van pakjesavond een feestje met onze handige tips en voordelige Sinterklaascadeaus.