Boodschappen

Croma Vloeibaar

450 ml
2. 99
U

Omschrijving

Bak en braad product 98% oliën en vetten

Ingrediënten

Ingrediënten: Plantaardige oliën (koolzaad, zonnebloem, volledig geharde koolzaad), zout (1,1%), droge MELKBESTANDDELEN, emulgator (SOJALECITHINE), smaakversterkers (mononatriumglutamaat, dinatriumguanylaat, natriuminosinaat), natuurlijke aroma's, vitamine A en D

Allergie informatie

 • Bevat Melk(eiwit)
 • Bevat Soja

Voedingswaarden

Voedingswaarden (per 100 mlt)

 • Energie Kilojoules (kJ) 3366
 • Energie Kilocalorieën (kcal) 805
 • Vetten (g) , waarvan 91
  verzadigde vetzuren (g) 9
 • Koolhydraten (g) , waarvan 0.5
  suikers (g) 0.5
 • Eiwitten (g) 0.5
 • Zout (g) 1.2

Gebruiksadvies

Croma bevat geen water en is dus snel op temperatuur. Blijf er eventjes bij. Zodra Croma begint te bruinen, kan het vlees in de pan. Laat het vlees op kamertemperatuur komen voor je het gaat bakken, zo is het verschil met een hete pan minder groot en blijft het malser. Haal het vlees ongeveer 30 minuten voor bereiding uit de koelkast. Dep het vlees droog voor je het gaat bakken. Zorg ervoor dat je tijdens het bakken niet met een vork in het vlees prikt. Anders gaan alle lekkere sappen verloren en wordt het vlees droger. Laat het vlees een paar minuten rusten na het bakken onder aluminiumfolie. Zo blijft het vlees lekker mals.

Bereidingswijze

Croma bevat geen water en is dus snel op temperatuur. Blijf er eventjes bij. Zodra Croma begint te bruinen, kan het vlees in de pan. Croma Baktips • Laat het vlees op kamer temperatuur komen voor je het gaat bakken, zo is het verschil met een hete pan minder groot en blijft het malser. Haal het vlees ongeveer 30 minuten voor bereiding uit de koelkast. • Dep het vlees droog voor je het gaat bakken. • Zorg ervoor dat je tijdens het bakken niet met een vork in het vlees prikt. Anders gaan alle lekkere sappen verloren en wordt het vlees droger. • Laat het vlees een paar minuten rusten na het bakken onder aluminiumfolie. Zo blijft het lekker mals. Voor de lekkerste vlees en kip recepten kijk je op croma.nl

Afzender en adres

Upfield Nederland B.V.
Postbus 76222 1070 EE Amsterdam

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.