Boodschappen

Sammills Pasta d'oro mais glutenvrij

500 g
1. 39
U

Omschrijving

Pasta gemaakt van maïsmeel

Ingrediënten

Maïsmeel

Allergie informatie

 • Vrij van Gluten

Voedingswaarden

Voedingswaarden (per per 100g)

 • Energie Kilojoules (kJ) 1466
 • Energie Kilocalorieën (kcal) 345
 • Vetten (g) , waarvan 0.8
  verzadigde vetzuren (g) 0
 • Koolhydraten (g) , waarvan 79
  suikers (g) 1
 • Eiwitten (g) 5.5
 • Zout (g) 0

Bereidingswijze

1) Breng per 100g pasta circa 1 liter water aan de kook. Voeg zout naar smaak toe. 2) Voeg de pasta toe aan het kokende water en roer door. 3) Kook de pasta 10-12 minuten op hoog vuur onder af en toe roeren. 4) Zodra al dente, de pasta afgieten en garneren met een saus naar keuze.

Afzender en adres

S.C. Sam Mills S.R.L.
151 Mioritei Street Botiz 447065 Satu Mare County Romania

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.

 

Dirk strooit met voordeel tijdens Sinterklaas! Maak van pakjesavond een feestje met onze handige tips en voordelige Sinterklaascadeaus.