Boodschappen

Silvo Pandanrijst

1 kg
3. 49
U

Omschrijving

Silvo Pandan Bl 1 Kg

Ingrediënten

Pandan rijst

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden (per 100 grm)

  • Energie Kilojoules (kJ) 1493
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 352
  • Vetten (g) , waarvan 1.1
   verzadigde vetzuren (g) 0.3
  • Koolhydraten (g) , waarvan 77.3
   suikers (g) 0.1
  • Eiwitten (g) 7.6
  • Zout (g) 0.1

  Bereidingswijze

  [ "Bereidingswijze: In de magnetron. Rijst : 125g / Water : 275ml / Bereidingstijd (600W) : 15min. / Bereidingstijd (700W) : 13min. Rijst : 250g / Water : 525ml / Bereidingstijd (600W) : 20min. / Bereidingstijd (700W) : 17min. 1. De gewenste hoeveelheid rijst en water in een magnetronschaal doen en omroeren. 2. De schaal afsluiten met een deksel of magnetronfolie. 3. De bereidingstijd instellen. 4. Laat de rijst na bereiding nog enkele minuten afgedekt staan. Voor het opdienen de rijst nog even omroeren met een vork.", "Bereidingswijze: 125 gram rijst - 2 personen KOOKTIJD 8 MINUTEN Snel, in ruim water. 1.Doe de Pandan Rijst, zonder te wassen, in een pan met ruim kokend water. Voeg eventueel naar smaak wat zout toe. 2. Zodra het water weer kookt, de rijst even omroeren en in gesloten pan 8 minuten zachtjes laten doorkoken. 3. Neem de pan van de warmtebron en giet de rijst af in een zeef of vergiet. 4. De rijst in gesloten pan 10 minuten laten staan en voor het opdienen even omroeren met een vork." ]

  Afzender en adres

  Silvo Consumentenservice
  Postbus 64, 3350 AB Papendrecht

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.

   

  Dirk strooit met voordeel tijdens Sinterklaas! Maak van pakjesavond een feestje met onze handige tips en voordelige Sinterklaascadeaus.