Boodschappen

1 de Beste Basmati

1 kg
2. 45
U

Omschrijving

Basmati rijst

Ingrediënten

Ingrediënten :100% Basmati rijst

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden voor het bereide product (per 100 grm)

  • Energie Kilojoules (kJ) 629
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 148
  • Vetten (g) , waarvan 0.541
   verzadigde vetzuren (g) 0.125
  • Koolhydraten (g) , waarvan 31.875
   suikers (g) 0.125
   Voedingsvezel (g) 0.625
  • Eiwitten (g) 3.667
  • Zout (g) 0.002

  Bereidingswijze

  Strooi de rijst in een pan met ruim kokend water; vooraf wassen is niet nodig. Gebruik per kopje rijst 3 kopjes water. Laat de rijst 8 minuten doorkoken. Giet de rijst goed af en laat het nog 10 minuten met de deksel op de pan staan. Schep de rijst voor het serveren even om.

  Afzender en adres

  1 de Beste
  Antwoordnummer 309, 1940 VB Beverwijk

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.

   

  Dirk strooit met voordeel tijdens Sinterklaas! Maak van pakjesavond een feestje met onze handige tips en voordelige Sinterklaascadeaus.