Boodschappen

1 de Beste Olijfolie traditioneel

500 ml
De traditionele olijfolie van 1 de Beste heeft de meest neutrale smaak van de andere varianten. Je gebruikt deze olie dan ook het beste voor het bakken en braden. Olijfolie staat in de schijf van vijf, zo bevat de olie verzadigde vetten en vitamine E. Bij Dirk haal je deze olijfolie voor de laagste prijs.
4. 79
U

Omschrijving

Olijfolie — bestaande uit geraffineerde olijfoliën en olijfoliën van de eerste persing

Ingrediënten

Ingrediënten :geraffineerde olijfolie, olijfolie van de eerste persing

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden (per 100 mlt)

  • Energie Kilojoules (kJ) 3378
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 822
  • Vetten (g) , waarvan 91.3
   verzadigde vetzuren (g) 13.7
  • Koolhydraten (g) , waarvan 0
   suikers (g) 0
   Voedingsvezel (g) 0
  • Eiwitten (g) 0
  • Zout (g) 0

  Afzender en adres

  1 de Beste
  Leerdam

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.

   

  Dirk strooit met voordeel tijdens Sinterklaas! Maak van pakjesavond een feestje met onze handige tips en voordelige Sinterklaascadeaus.