Boodschappen

1 de Beste Olijfolie mild

500 ml
Je gebruikt de milde olijfolie van 1 de Beste voor het bakken en braden van ingrediënten. Deze olijfolie is zuiver en daardoor goed geschikt voor warme bereidingen. Je vindt olijfolie in de schijf van vijf. Olijfolie bevat namelijk vitamine E en verzadigd vet. Wil je een keer wat anders proberen? Kijk dan eens naar de traditionele of extra vierge olijfolie. En dat voor de laagste prijs die je van Dirk gewend bent.
4. 79
U

Omschrijving

Olijfolie — bestaande uit geraffineerde olijfoliën en olijfoliën van de eerste persing

Ingrediënten

Ingrediënten :geraffineerde olijfolie, vierge olijfolie.

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden (per 100 mlt)

  • Energie Kilojoules (kJ) 3378
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 822
  • Vetten (g) , waarvan 91.3
   verzadigde vetzuren (g) 13.7
  • Koolhydraten (g) , waarvan 0
   suikers (g) 0
   Voedingsvezel (g) 0
  • Eiwitten (g) 0
  • Zout (g) 0

  Bereidingswijze

  Olijfolie extra mild is geschikt voor het bereiden van zowel koude gerechten zoals dressings en marinades als voor (roer)bakken, frituren en het braden en het grillen van vlees en vis

  Afzender en adres

  1 de Beste
  Antwoordnummer 309, 1940 VB Beverwijk

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.

   

  Dirk strooit met voordeel tijdens Sinterklaas! Maak van pakjesavond een feestje met onze handige tips en voordelige Sinterklaascadeaus.