Boodschappen
ACTIE

1 de Beste Olijfolie extra vierge

500 ml
Wil je de rijke smaak van olijven proeven? Kies dan voor de extra vierge olijfolie van 1 de Beste. Deze olijfolie heeft de meest uitgesproken vergeleken met de andere soorten olijfolies. Je gebruikt deze olie dan ook het beste voor koude gerechten. Denk over pasta's, pizza's, salades of als basis voor een vinaigrette. Je haalt de extra vierge olijfolie van 1 de Beste bij Dirk voor de laagste prijs.
3. 49
4.19
U
Geldig van
woensdag
29 november t/m
dinsdag
5 december 2023

Omschrijving

Extra olijfolie van de eerste persing. Rechtstreeks uit olijven en op mechanische wijze verkregen olijfolie van superieure kwaliteit. Mengsel van olijfoliën van Spaanse oorsprong.

Ingrediënten

Ingrediënten :Extra olijfolie van de eerste persing. Mengsel van olijfoliën van Spaanse oorsprong.

Allergie informatie

  Voedingswaarden

  Voedingswaarden (per 100 mlt)

  • Energie Kilojoules (kJ) 3378
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 822
  • Vetten (g) , waarvan 91.3
   verzadigde vetzuren (g) 13.3
  • Koolhydraten (g) , waarvan 0
   suikers (g) 0
   Voedingsvezel (g) 0
  • Eiwitten (g) 0
  • Zout (g) 0

  Bereidingswijze

  Olijfolie extra vierge is bij uitstek geschikt voor het bereiden van koude gerechten zoals salades, dressings en marinades

  Afzender en adres

  1 de Beste
  Antwoordnummer 309, 1940 VB Beverwijk

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Voordeel voor iedereen

  Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.

   

  Dirk strooit met voordeel tijdens Sinterklaas! Maak van pakjesavond een feestje met onze handige tips en voordelige Sinterklaascadeaus.