Boodschappen

Conimex Woknoedels

248 g
1. 69
U

Omschrijving

Woknoedels

Ingrediënten

Ingrediënten: TARWEBLOEM, palmolie, gemodificeerd tapiocazetmeel, water, zout, zuurteregelaars (E501, E500), verdikkingsmiddel E412.

Allergie informatie

  • Bevat Gluten
  • Bevat Tarwe

Gebruiksadvies

Kijk, ruik, proef voor je verspilt

Bereidingswijze

BEREIDINGSWIJZE NOEDELS: Breng een ruime pan met water aan de kook, voeg de woknoedels toe, laat 2 min. koken, giet af en spoel na met koud water.

Afzender en adres

Unilever Nederland, Conimex
Postbus 160, 3000 AD Rotterdam

Disclaimer

Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Voordeel voor iedereen

Dirk van den Broek is de goedkoopste supermarkt van Nederland. Bij ons kan je je dagelijkse boodschappen doen voor de laagste prijs. Dit komt doordat wij altijd scherp op onze eigen kosten letten. Door geen bezorgservice te hebben, geen speciale spaarcampagnes of klantenkaarten aan te bieden, houden we onze kosten laag. Hierdoor kun jij goedkoop boodschappen doen. Kiezen voor Dirk betekent moeiteloos besparen op boodschappen. Kijk nu in onze Dirk supermarkt folder voor de nieuwste aanbiedingen of kom langs bij een supermarkt in de buurt.

 

Dirk strooit met voordeel tijdens Sinterklaas! Maak van pakjesavond een feestje met onze handige tips en voordelige Sinterklaascadeaus.