Dr. Oetker Taartina

60 g
2. 19
U

Omschrijving

Taartgelei helder

Ingrediënten

Ingrediënten: zetmeel, verdikkingsmiddel (carrageen (E407)), voedingszuur (kaliumtartraten (E336)), verstevigingsmiddel (kaliumchloride (E508)).

Allergie informatie

  Gebruiksadvies

  Neem van 200 of 250ml. vruchtensap of water 3 eetl af en roer dit door de inhoud van dit zakje. Breng de resterende vloeistof aan de kook. Bij gebruik van water ca. 2 eetl. suiker toevoegen. Neem zodra de vloeistof kookt de pan van het vuur. Giet het papje erbij en breng het geheel al roerend opnieuw aan de kook. Laat de gelei iets afkoelen en verdeel over het gebak. De taart kan na 15-20. worden aangesneden.

  Bereidingswijze

  Dr. Oetker Taartina helder voor 200-250 ml. vruchtensap of water (200 ml. voor een vastere gelei) Neem van 200 of 250 ml. vruchtensap of water 3 eetl. af en roer dit door de inhoud van dit zakje. Breng de resterende vloeistof aan de kook. Bij gebruik van water ca. 2 eetl. suiker toevoegen. Neem zodra de vloeistof kookt de pan van het vuur. Giet het papje erbij en breng het geheel onder voortdurend roeren opnieuw aan de kook. Laat de gelei iets afkoelen en verdeel dit over het gebak. De taart kan na 15-20 minuten worden aangesneden.

  Afzender en adres

  Dr. Oetker Nederland b.v.
  Antwoordnummer 7204 3800 TE Amersfoort NL

  Disclaimer

  Dirk doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.